Jihočeský kraj podporuje sportování mládeže

25.05.2017 17:51

Zdravý pohyb po celý rok, péče o mladé talenty a jejich příprava na sportovní reprezentaci. Takový je cíl dotačního programu zaměřeného na výchovu talentovaných dětí s názvem Podpora sportovní činnosti dětí a mládeže.

Jihočeský kraj podporuje sportování mládeže
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

„V rámci tohoto dotačního programu mohou sportovní organizace se sídlem a působností na území Jihočeského kraje požádat o příspěvek na pravidelnou celoroční sportovní činnost dětí a mládeže, přípravu mladých krajských reprezentantů a realizaci dalších systémových projektů zaměřených na sportovní činnost mládeže,“ uvedl náměstek hejtmanky Pavel Hroch.

Jihočeský kraj podle něj na tento projekt uvolnil ze svého rozpočtu plných deset milionů korun. „O peníze lze žádat v termínu od 12. 6. 2017 do 23. 6. 2017. Jednotliví příjemci mohou získat až 500 tisíc korun,“ dodal náměstek Hroch.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…