Jihočeští celníci opět objevili neznačené cigarety a omamné a psychotropní látky

20.12.2015 9:21

Bezmála 14 tisíc kusů neznačených cigaret a více než 200 gramů marihuany objevili celníci při své další úspěšné akci na jihu Čech.

Jihočeští celníci opět objevili neznačené cigarety a omamné a psychotropní látky
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

V minulém týdnu proběhla závěrečná fáze realizace pachatelů trestné činnosti, kteří se v rámci svého nezákonného jednání zabývali nelegální distribucí padělaných cigaret a marihuany. V průběhu akce vedené pod krycím názvem „BRUNA", jihočeští celníci provedli na základě soudního příkazu domovní prohlídku obytného domu a dále prohlídku jiných prostor a pozemků v obci Studánky na Českokrumlovsku.  Při těchto prohlídkách nalezli 13 800 kusů neznačených cigaret vykazujících znaky padělků ochranné známky Marlboro. Při akci celníci navíc s úspěchem využili služební psa. Ten aktivním značením upozornil na skrytý prostor v jedné z místností obytného domu, v němž bylo uloženo 217 gramů rostlinné látky, jež byla následně identifikována jako marihuana.

Neznačené cigarety v celkové hodnotě 66 240 Kč celníci zajistili a převezli do skladu celního úřadu. Případ neoprávněného nakládání s omamnými a psychotropními látkami předali k dalšímu řízení orgánům Policie ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…