Jihomoravský kraj: Modřické mosty se otevřou začátkem listopadu

23.10.2015 16:15

K tématu kolapsu dopravy v okolí Olympie svolal hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek v pátek ráno mimořádnou poradu s náměstkem hejtmana pro dopravu Zdeňkem Pavlíkem, ředitelkou Krajského úřadu Věrou Vojáčkovou, ředitelem Správy a údržby silnic Jihomoravského kraje Janem Zouharem a vedoucím odboru rozvoje dopravy krajského úřadu Rostislavem Snovickým.

Jihomoravský kraj: Modřické mosty se otevřou začátkem listopadu
Foto: Jihomoravský kraj
Popisek: Jihomoravský kraj

"Nechal jsem se podrobně informovat o situaci v okolí Olympie a výhledu na nejbližší týden. Jihomoravský kraj v této lokalitě opravuje od loňska havarijní stav mostů, bohužel nemáme pravomoc koordinovat akce ŘSD na D2 a R52, pouze nám jejich akce oznamují. Na tento víkend je stanoven mimořádný režim spočívající v převedení dopravy z Olympie směrem do Brna na komunikaci II\152 kolem Modřic a na R52 (Vídeňská)," uvedl hejtman Michal Hašek.

O opatřeních Policie České republiky bude ještě dnes hejtman jednat s ředitelem Leošem Tržilem.

"Byl jsem dnes ředitelem krajské Správy a údržby silnic ujištěn, že roční investiční akce Jihomoravského kraje "Modřice - mosty" bude dokončena a provoz zahájen dle harmonogramu 2. listopadu 2015," doplnil hejtman.

AVIZO: V pondělí 26. 10. 2015 se ve 13 hodin uskuteční komentovaná prohlídka přímo u Olympie u modřických mostů. Zveřejníme kompletní informace o průběhu akce a komunikaci Jihomoravského kraje s ŘSD, PČR a dalšími subjekty. Následovat bude i tiskový brífink za účasti hejtmana Michala Haška, náměstka pro dopravu, ředitele SUS JMK, vedoucích příslušných odborů a zástupců PČR.

Bližší informace, kde se sejdeme a kde bude možné odstavit auta, vám dodám co nejdříve.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.