Jihomoravský kraj: Rada schválila Plán zimní údržby silnic

09.12.2016 15:35

Rada Jihomoravského kraje na svém jednání 8. prosince 2016 schválila Plán zimní údržby silnic v Jihomoravském kraji pro zimní období 2016/2017. Plán stanovuje rozsah, způsob a časové lhůty zimní údržby silnic II. a III. tříd ve vlastnictví kraje.

Jihomoravský kraj: Rada schválila Plán zimní údržby silnic
Foto: Jihomoravský kraj
Popisek: Jihomoravský kraj

V letošním roce došlo ke snížení délky neudržovaných úseků silnic na přibližně 122 kilometrů z celkového počtu zhruba tří tisíc osmi set kilometrů, o které se stará příspěvková organizace Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje. Udržované trasy jsou technologicky rozděleny na 103 pracovních okruhů. Nezanedbatelnou část přípravy zimní údržby silnic tvoří zajištění nákupu posypových materiálů.

V současné době má Správa  údržba silnic JMK k dispozici cca 18 000 tun posypové soli a cca 22 000 tun inertního materiálu. Skutečná spotřeba posypové soli se pohybuje v rozmezí 6 500 tun (zimní období 2013-2014) až 28 500 tun (zimní období 2012-2013).

Podrobné informace k zimní údržbě jsou zveřejněny na webu Správy a údržby silnic Jihomoravského kraje http://www.susjmk.cz/index.php?a=cat.19.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…