Již přes 17 milionů korun ušetřili klienti s ČSOB Kreditní kartou World

16.03.2014 12:20

ČSOB nabízí od srpna loňského roku ČSOB Kreditní kartu World, která má několik nových funkcí a výhod. Banka vrací při nákupu kreditní kartou 1 % z každého nákupu a díky aktivnímu využívání této karty tak klienti za více než půl roku ušetřili již přes 17 milionů korun.

Již přes 17 milionů korun ušetřili klienti s ČSOB Kreditní kartou World
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

Oblíbenost ČSOB Kreditní karty World potvrzuje také meziroční nárůst počtu transakcí o 190 % a jejich objemu o 150 %. Utratí-li uživatel kartou více než 5 000 Kč, má ji bez poplatku. Na tuto výhodu dosáhly dvě třetiny klientů.

Nejčastěji platíme za potraviny, nejvíce však utratíme v supermarketech a za benzín. „Téměř dvě třetiny plateb z hlediska počtu představují nákupy potravin a dalšího zboží v supermarketech. Následují je čerpací stanice a klienti také poměrně často volí kreditní kartu při nákupech v  obchodech s oblečením a elektronikou,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort a služby ČSOB. Téměř polovinu objemu plateb tvoří potraviny, klienti také často platí vyšší částky za nábytek a další vybavení domácnosti, oblečení či elektroniku,“ doplňuje trend Jana Opršalová.

Statistiky ČSOB dále ukazují, že lidé platí kreditní kartou World také v době letních a zimních dovolených, kdy nejvíce utratí za benzín, hotely a restaurace. Klienti si také oblíbili využití kreditní karty při větších nákupech na internetu, jako je úhrada letenek či ubytování nebo platby v e-shopech. „Počet a objem internetových transakcí vzrostl v lednu 2014 meziročně o více než polovinu,“ dodává Jana Opršalová.

 

ČSOB Kreditní karta World je bezkontaktní embosovaná karta s úvěrovým limitem již od 20 000 Kč, která z každého nákupu vrací 1% zpět. Nabízí bezúročné období až 55 dní, které platí nejen pro nákupy u obchodníků i na internetu, ale i pro výběry z bankomatů a převody peněz z kreditní karty na běžný účet ČSOB. Při útratě alespoň 5 000 Kč měsíčně je klientovi vrácen poplatek za služby spojené s kreditní kartou. Mezi další benefity ČSOB Kreditní karty World patří členství v MasterCard ELITE programu, které zahrnuje vstup zdarma do letištního salonku v Praze a Vídni nebo asistenční služby.

Kompletní nabídku kreditních karet v ČSOB najdete na webové stránce www.csob.cz/kreditky.   

Reprezentativní příklad ČSOB Kreditní karty World:

Při celkové výši úvěru 20 000 Kč a době splácení 12 měsíců je úroková sazba 19,9 %, RPSN 30,1 %, měsíční splátka 1 909 Kč a celková částka splatná klientem 22 912 Kč. Měsíční poplatek za služby spojené s embosovanou kreditní kartou činí 50 Kč. Měsíční poplatek za papírový výpis je 13 Kč. Jedná se o reprezentativní příklad, pro který platí, že klient již je majitelem běžného účtu v některé bance, smlouva je uzavřena 25. den v měsíci, ve stejný den klient vyčerpá úvěr v plné výši a splatí jej ve 12 stejných měsíčních splátkách. První splátku uhradí 25. den následujícího měsíce a splácení úvěru probíhá vždy k 25. dni v měsíci. Skutečná výše měsíční splátky se bude odvíjet od částky, kterou v jednotlivých měsících klient skutečně vyčerpá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…