K ZP 211 se v průběhu letoška přihlásilo 24 400 nových klientů

06.10.2016 19:20

Zdravotní pojišťovna 211 si dokázala udržet pověst spolehlivého partnera pro zdraví. To dokazuje fakt, že se k ní v průběhu roku 2016 přihlásilo přes 24 400 nových klientů.

K ZP 211 se v průběhu letoška přihlásilo 24 400 nových klientů
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Z nich téměř 9000 se stalo pojištěnci ZP 211 již od července, neboť využilo možnosti přihlásit se v prvním náborovém období od ledna do března. Zbylých téměř 15 500 podalo přihlášku v průběhu třetího čtvrtletí a stane se klienty ZP 211 od ledna příštího roku.

„Potěšující zprávou je, že příchody nových klientů jednoznačně převyšují počty těch, kteří chtějí zkusit štěstí u jiné zdravotní pojišťovny. Chceme proto velmi poděkovat stávajícím pojištěncům ZP 211 za jejich věrnost své „dvěstějedenáctce“. Věříme, že příčinou je jejich spokojenost s našimi službami,“ okomentoval pozitivní vývoj pojistného kmene ZP 211 generální ředitel David Kostka. ZP 211 tak bude mít od ledna více než 1,3 milionu klientů.

Druhá největší zdravotní pojišťovna v zemi je otevřena všem občanům, kteří mají zájem o jistotu kvalitní zdravotní péče a pojištění. Na léčení svých pojištěnců vydá ZP 211v současné době ročně více než 28 miliard korun. Má smlouvy s 26 000 nejvýznamnějšími lékaři, nemocnicemi a dalšími zdravotnickými zařízeními na území celé ČR. Je schopna zajistit svým pojištěncům nejkvalitnější moderní léčbu kdekoliv v zemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…