K pojištění jízdního kola od ERV Evropské dostanete slevu na bezpečnostní značení Datatag

18.07.2014 11:23

Speciální akci pro cyklisty připravila ERV Evropská pojišťovna ve spolupráci s výhradním dovozcem identifikačního značení Datatag. Každý, kdo si pojistí jízdní kolo u ERV Evropské, zároveň získá slevu 300 korun na nákup identifikačního značení Datatag. Kombinace pojištění a bezpečnostního značení přináší maximální ochranu kola proti krádeži.

K pojištění jízdního kola od ERV Evropské  dostanete slevu na bezpečnostní značení Datatag
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Systém Datatag pro kola obsahuje viditelné i skryté identifikační prvky, které označí kolo a dávájí mu tak unikátní identifikaci. Kole je poté registrované v mezinárodní databázi, do které má přístup policie.

„Propojení identifikačního značení Datatag a pojištění jízdního kola od ERV Evropské pojišťovny nabízí všem cyklistům komplexní ochranu kola proti krádeži,“ říká Michal Tuček, jednatel společnosti AB FinPoint, která je výhradním dovozcem technologie Datatag do ČR.

Pojištění jízdního kola od ERV Evropské pojišťovny je určeno pro majitele nových nebo zánovních bicyklů, které nejsou starší než dva roky. Má široký rozsah pojistné ochrany a sahá i tam, kde pojištění domácnosti nestačí. Vztahuje se na krádež kola z objektu i volného prostranství, z auta i nosiče na kolo. V klidu můžete být i v případě poškození nebo zničení kola při nehodě a přepravě, nebo pokud se stanete obětí vandalismu. Díky své vysoké pojistné ochraně a rychlému vyřízení pojistné události je toto pojištění bezkonkurenční. „Identifikační značení Datatag podporujeme, protože  působí preventivně. V případě krádeže je pak vyšší pravděpodobnost, že policie kolo identifikuje a vypátrá,“ doplňuje vedoucí oddělení alternativních produktů ERV Evropské Jan Groll.

Pojištění nabízí ve spolupráci s ERV Evropskou 83 obchodů s cyklistickým vybavením po celé republice (www.ervpojistovna.cz/cs/seznam-prodejcu-kola). Dá se uzavřít na jeden nebo dva roky a platí v Česku i po celém světě.

Datatag ID Ltd je britská společnost založená v roce 1992, která působí ve většině evropských zemí.  s.r.o.Ve všech těchto zemích spolupracuje s policií a pojišťovnami. Datatag chrání celosvětově vozidla a majetek, jako jízdní kola, motocykly, automobily, průmyslové a zemědělské stroje, karavany, elektroniku, umělecké předměty a další. V mezinárodním registru majetku a vozidel spravovaný Datatag ve Velké Británii je přes 24 milionů záznamů a je to největší registr svého druhu na světě. V České republice je výhradním dovozcem  společnost AB FinPoint.

ERV Evropská pojišťovna je součástí největší světové skupiny cestovních pojišťoven, patří do rodiny ERGO a Munich Re, jedné z vedoucích světových zajišťoven. Toto silné mezinárodní zázemí jí umožňuje být i v České republice nositelkou světových trendů ve svém oboru. ERV Evropská nabízí nejširší spektrum vysoce kvalitních produktů od pojištění pro individuální jednorázové cesty přes celoroční pojištění až po skupinové pojištění pracovních cest. Již poosmé v řadě byla Asociací českých pojišťovacích makléřů zvolena Pojišťovnou roku v kategorii Specializovaný pojistitel. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…