KB: O program „NASTARTUJTE SE“ je mezi mladými podnikateli velký zájem

07.09.2013 10:15

Pro jednodušší start podnikání rozjela Komerční banka spolu s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) grantový program pro mladé a začínající podnikatele „NASTARTUJTE SE“.

KB: O program „NASTARTUJTE SE“ je mezi mladými podnikateli velký zájem
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

O grant je velký zájem, což svědčí o tom, že mladí lidé mají nápady i chuť podnikat. KB již delší dobu spolupracuje s AMSP ČR na projektu Svou cestou – Young Business, jehož cílem je právě podpořit a inspirovat mladé lidi k podnikání.

V unikátním grantovém programu „NASTARTUJTE SE“ je registrováno již téměř 100 mladých/začínajících podnikatelů. Se svými projekty se budou ucházet o finanční odměnu 300 000 korun, která jednomu z nich pomůže v rozjezdu či rozvoji podnikání. Do grantu se mohou zájemci hlásit až do 30. 9. 2013.

Jednotlivé projekty posoudí odborná porota složená ze zástupců Komerční banky, Asociace, vybraných podnikatelů ČR a nezávislého mediálního partnera. Do hodnocení projektů se může zapojit také široká veřejnost. Účastníci programu mohou nahrát videoprezentaci svého podnikatelského záměru na stránky www.nastartujtese.cz. Veřejnost pak svými hlasy rozhodne, jakému projektu připadne zvláštní odměna ve výši 50 000 korun.

Vyhlášení výsledků se uskuteční na výroční akci AMSP ČR – Dni podnikatelů České republiky dne 19. 11. 2013 v Praze.

„Našim společným cílem je ve spolupráci s AMSP ČR motivovat mladé podnikatele k aktivitě, ke kreativitě i k chuti přemýšlet o nových cestách, jak na vysoce konkurenčních trzích uspět. Pomocí grantového programu umožníme nejlepšímu projektu jeho záměr snadněji realizovat,“ uvedl Michal Pánek, Manažer Segmentového řízení – Retail v Komerční bance.

Karel Havlíček, předseda AMSP ČR k tomu dodává: „Nesmírně nás těší zájem o projekt. Je výborné, že mladí lidé mají neotřelé podnikatelské nápady, které se nebojí představit veřejnosti. Naším cílem je povzbudit schopné mladé jedince k podnikatelským aktivitám a rozhýbat napříč regiony diskusi o výhodách vlastního byznysu a Nastartujtese.cz je akce, která to zcela naplňuje. Navíc díky našemu projektu ERASMUS pro mladé začínající podnikatele mohou zájemci získat zkušenosti i v zahraničí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…