KB zahájila poskytování zvýhodněných municipálních úvěrů

04.09.2013 9:42

Komerční banka nově nabízí městům a obcím zvýhodněné úvěry v rámci programu EuroMuni. Zvýhodnění je poskytováno díky spolupráci s Rozvojovou bankou Rady Evropy a umožňuje municipálním klientům výjimečnou možnost snížení nákladů na financování rozvojových projektů.

KB zahájila poskytování zvýhodněných municipálních úvěrů
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Prostředky z programu EuroMuni jsou určeny na financování rozvojových projektů měst a obcí. Celý proces je velmi jednoduchý, klient komunikuje jen s Komerční bankou, která zajistí všechnu potřebnou administrativu.

Města a obce prostřednictvím programu EuroMuni získají nižší úrokovou sazbu úvěru až o 0,22% p.a. Výše zvýhodnění závisí na podílu zdrojů CEB.

„Obce a města patří k významným klientům Komerční banky. Jsme proto rádi, že jim můžeme nabídnout další produkt s dotační podporou Evropské unie, díky kterému budou schopni snadněji realizovat své projekty,“ uvedl Radek Basár, zástupce výkonného ředitele pro Marketing, Komunikaci a Business Development.

Do programu EuroMuni lze zahrnout celou řadu projektů od zlepšování životních podmínek ve městech či obcích (projekty silniční či technické infrastruktury, obnovu základních vzdělávacích či zdravotnických zařízení či různé formy společenských center), přes prevenci a odstranění následků přírodních katastrof, až po projekty ochrany životního prostředí (například projekty čištění vod, nakládání s odpady apod.).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…