KNOFF jako koncepce znalostí pro budoucnost

30.06.2015 18:45

Obchodní jednání v jiném stylu? Konzultace na míru a s maximálním využitím času? Navazování nových obchodních kontaktů? Všechny tři otázky byly kladně zodpovězeny účastníky prvního KNOFF Hub v neděli 28. 6. 2015 v Praze v prostoru QUEEN na Londýnské 77. Akci organizátorsky zajistili společnosti EDELVES, s.r.o., Otevřená evropská akademie ekonomiky a politiky, s.r.o., EVRO Consultant Servis Inc.

KNOFF jako koncepce znalostí pro budoucnost
Foto: knoff.org
Popisek: KNOFF

KNOFF je koncepce znalostí pro budoucnost (knowledge for future) jako univerzální vzdělanostní sociální sítě a model pro vytváření hodnotných znalostí. KNOFF Hub je otevřené setkání pozvaných hostů, kteří mají zájem společně si pomoct ve svém podnikání a vytvořit KNOFF Hub prostor – propojení produktů v prodeji a jejich prezentací s odbornými konzultanty z oblasti marketingu a managementu. KNOFF Hub je akcí, kde předem vybraní hosté prezentují své produkty a umožňují tak dalším hostům osobní poznání svého produktového portfolia, nebo záměru svého podnikání, a pozvaný hosté z oblasti managementu a marketingu v odborné části akce umožňují „trochu“ nestandardní konzultace – dialog.

Z pozvaných hostí své produkty v rámci vytvořené vzdělanostní sociální sítě prezentovali: Andrea Staňková (Pralinky QUEEN), Luděk Petraš (emoce světla), Jana Hrubá (Výběr inovativních vinařství v ČR), Vladimír Franta (Hudební Holywood), Brian Storker (Dracula: Světlo a stín Řádu draka), Geoff Tysson (Media Squid).

Prostor KNOFF Hub je standardní zařízení s vlastním know-how, kde se sdílí produkty nebo služby či lidské zdroje s podporou všech členů. Každý z hostů má k dispozici prostor pro vlastní prezentaci a vytvoření vzájemných nejen obchodních, ale i přátelských vztahů. Cílem je odborné propojení praxe s profesionalitou managementu a investicemi.

Další setkání proběhne dle potřeb zájemců a bude oznámeno prostřednictvím WWW stránek ZDE. Zájemci získají další informace na vyžádání emailem (knoff@knoff.org), nebo v prostoru QUEEN na Londýnské 77 v Praze.

Co KNOFF uděláte zítra Vy? Co zanecháte budoucím generacím? Sdělte nám to ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…