Kampaň „Ty to zvládneš“ skrze emotivní spoty upozorňuje na nejčastější chyby zachránců

03.07.2016 19:42

Kampaň „Ty to zvládneš“ je celorepublikovou kampaní, která je určená pro širokou veřejnost a je zaměřena na nejčastější chyby „laických zachránců“ při dopravních nehodách. Kampaň realizuje Asociace Záchranný kruh, v úzké spolupráci s HZS ČR a ostatními složkami IZS a Ministerstvem dopravy ČR – BESIP. Kampaň je realizována v rámci projektu „Záchrana života při dopravních nehodách“ za finanční podpory z Fondu zábrany škod ve výši necelé 4 miliony korun.

Kampaň „Ty to zvládneš“ skrze emotivní spoty upozorňuje na nejčastější chyby  zachránců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policisté řídí dopravu

Kampaň „Ty to zvládneš“ tvoří deset krátkých emotivních spotů, které upozorňují na nejčastější chyby při dopravních nehodách, kterých se dopouštějí samotní zachránci. Součástí kampaně je i instruktážní video zaměřené na správný postup při řešení dopravní nehody laickou veřejností i profesionály.

Spoty natočila společnost Vachler Art Company v čele se zkušeným režisérem a kameramanem Jiřím Studničkou a celé natáčení probíhalo pod dohledem a záštitou ředitele HZS Karlovarského kraje Ing. Václava Klemáka. Ve spotech se objevují i známi herci, např. Jana Stryková či Martin Stránský, který navíc celé kampani propůjčil i svůj hlas.

Záštitu kampani udělil genmjr. Ing. Drahoslav Ryba - generální ředitel HZS ČR a policejní prezident genmjr. Mgr. Bc. Tomáš Tuhý.

Kromě spotů jsou součástí kampaně také grafické vizuály s jasným sdělením „I ty můžeš zachránit život“, které mají za cíl motivovat veřejnost k návštěvě webu kampaně www.tytozvladnes.cz, na kterém se dozví ty nejzákladnější rady a informace, jak správně postupovat v případě dopravní nehody v roli náhodných svědků nebo i účastníků dopravní nehody. Podobný je i účel série doprovodných tiskových zpráv zpracovaných ve spolupráci s Týmem silniční bezpečnosti, partnerem kampaně.   

Kampaň bude nasazena v rámci nejrůznějších mediálních kanálů, jako jsou TV, internet, sociální sítě, rádio, billboardy, TV v autobusech, tištěné noviny a v rámci dalších prostorů partnerů projektu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…