Karel Šíp a jeho dvanáct a půl dne trvající párty. Všechnopárty slaví deset let

23.11.2015 11:53

Před deseti lety, 24. listopadu 2005, se na obrazovkách České televize vůbec poprvé objevila talk show Karla Šípa Všechnopárty. Od té doby se v pražském Divadle Semafor, kde se pořad od samého počátku natáčí, v celkem 418 dílech objevilo 1 204 hostů. Zhlédnout všechny dosud odvysílané díly by tak zabralo téměř 300 hodin, tedy více než 12 dní.

Karel Šíp a jeho dvanáct a půl dne trvající párty. Všechnopárty slaví deset let
Foto: ČT
Popisek: Karel Šíp

„Talk show je neuvěřitelně obtížný formát. Stojí a padá se schopnostmi moderátora, a to nejen se schopností vést pohotový dialog, ale i s jeho přístupem k lidem, hostům, k humoru. Pro každou televizní stanici je pak v podstatě výhrou takovou osobnost najít, protože, jak se ukazuje na Všechnopárty, stává se základem životaschopného, úspěšného pořadu. Jsem rád, že se Karel Šíp rozhodl spojit svoji profesní dráhu s Českou televizí a přeji jemu, nám i divákům ještě mnoho dalších dílů,“ říká generální ředitel České televize Petr Dvořák.

„Když jsem začínal, velmi jsem se vyhýbal improvizaci. Kdyby mi tehdy někdo řekl, že budu jednou dělat talk show, založenou právě na improvizaci, a dokonce jednou týdně, smál bych se. Nevěřil bych,“ bilancuje Karel Šíp a pokračuje: „Když si uvědomím, že právě takový pořad provozuji nepřetržitě deset let, a vypadá to, že ještě nekončím, v duchu si říkám, jak jsou naše cesty nevyzpytatelné. Je to sice pokaždé malé dobrodružství, ale to mně na tom právě baví a doufám, že to baví i diváky. Doslova se pokaždé těším do práce. Kdo to dneska může říct…“

Všechnopárty je dnes stabilní součástí programu České televize. Průměrná sledovanost pořadu od začátku jeho vysílání v roce 2005 je 995 tisíc diváků v cílové skupině 15 + při podílu na publiku 27,90 %. Historicky nejsledovanějším dílem byl silvestrovský speciál v roce 2011, který si nenechalo ujít 2 043 000 diváků. Hosty tehdy byli Karel Gott, František Ringo Čech a Libor Vojkůvka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…