Karla Šlechtová zahájila konferenci o internetu ve státní správě a samosprávě

13.04.2015 18:00

Ministryně Karla Šlechtová dnes slavnostně zahájila osmnáctý ročník dvoudenní konference Internet ve státní správě a samosprávě 2015 (ISSS), která právě začala v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové.

Karla Šlechtová zahájila konferenci o internetu ve státní správě a samosprávě
Foto: MMR
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová

Jedna z největších akcí tohoto druhu v Evropě se koná také pod záštitou Ministerstva pro místní rozvoj a tradičně ji doplňuje mezinárodní konference Visegrad Four for Developing Information Society (V4DIS).

„Věřím, že osmnáctý ročník konference přinese všem účastníkům nové poznatky a informace o aktuálních trendech v oblasti e-Governmentu. Vývoj jde neustále kupředu a my musíme koncovým uživatelům nabídnout takové technologie a prostředí, které pro ně budou srozumitelné a neodradí je od jejich využívání. Myslím si, že je více než důležité o těchto věcech diskutovat a přistupovat k nim s daleko větším důrazem na účelnost a efektivitu, než tomu bylo dříve,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…