Karta a mobilní aplikace Tankefekt zahajují éru nejlevnějšího tankování pro živnostníky

09.10.2013 15:49

Ceny pohonných hmot jsou dlouhodobě na vysoké úrovni a vzhledem k aktuálním krizím v klíčových regionech lze očekávat, že porostou dále. Napjaté rozpočty drobných podnikatelů tak stále více volají po pečlivém výběru čerpacích stanic či akčních slevách. Obě tyto potřeby řeší nová tankovací karta Tankefekt a stejnojmenná mobilní aplikace. Tyto produktové novinky slibují v současné ekonomicky náročné době výrazné dlouhodobé úspory všem živnostníkům a malým podnikatelům.

Karta a mobilní aplikace Tankefekt zahajují éru nejlevnějšího tankování pro živnostníky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto.

Tankovací karta Tankefekt zlevňuje živnostníkům a podnikatelům každý litr paliva o 0,50 Kč, a to na všech 1 600 čerpacích stanicích, kde platí. K ještě výraznější úspoře pomáhá mobilní aplikace Tankefekt, a to nejen firmám, ale úplně každému, kdo má chytrý telefon. Aplikace informuje řidiče o aktuálních cenách benzínu v jeho okolí. Díky kombinaci slevy a informace o cenách paliv tak může i malý podnikatel či živnostník tankovat opravdu nejlevněji.

 „Spoléhat se pouze na slevu je krátkozraké. Údaje o cenách pohonných hmot, které má CCS jako jediná v ČR vždy aktuální a komplexní, ukazují, že mezi čerpacími stanicemi může být i několikakorunový rozdíl v ceně stejného produktu – pohonných hmot. Samotná sleva tak skutečnou úsporu přinést nemusí, protože řidiči často zaplatí u jednoho řetězce i po slevě více než u vedlejší čerpací stanice bez slevy. Pokud si tedy podnikatelé budou pomocí mobilní aplikace vybírat levnější čerpací stanice, pak mohou s kartou Tankefekt ušetřit několik tisíc korun za rok. Věřím, že tyto novinky budou pro živnostníky a malé podnikatele hodně zajímavé,“ říká Philip Staehelin, generální ředitel společnosti CCS.

Tankovací karta Tankefekt nemá žádné provozní náklady a stojí pouhých 199 korun bez DPH, investice do ní se tedy vrátí velice brzy. Při souběžném využívání chytré mobilní aplikace třeba už při třetím tankování.

„Chtěli jsme vytvořit jednoduchý a transparentní produkt. Proto klienty netrápíme žádnými poplatky, závazky ani složitými smlouvami. Asi největší výhoda Tankefektu spočívá v tom, že se neomezuje na jedinou síť čerpacích stanic, ale platí prakticky všude, kde mají rozumné ceny,“ dodává Philip Staehelin.

Poskytovatelem technologie a akceptační sítě pro kartu Tankefekt je CCS Česká společnost pro platební karty s.r.o. Mobilní aplikace je dostupná pro telefony na platformách Android a iOS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…