Kaufland: Na slavnostním Tribute Eventu se rozdávala ocenění Superbrand

22.09.2014 15:04

Celosvětový program nezávislého hodnocení značek vyhlásil ty nejlepší značky na slavnostním Tribute Eventu. Právo používat pečeť kvality Superbrands získalo celkem 35 značek včetně Kauflandu.

Kaufland: Na slavnostním Tribute Eventu se rozdávala ocenění Superbrand
Foto: Archiv
Popisek: Kaufland - logo

Slavnostní galavečer Tribute Event Superbrands proběhl ve středu 17. září 2014 v Anežském klášteře v Praze. V rámci večera se uskutečnilo slavnostní předávání prestižních cen Superbrands roku 2014 úspěšným značkám České republiky. Jednou z nich byla i společnost Kaufland Česká republika, za kterou si cenu převzala paní Michaela Pfeiferová (viz foto).

Cena Superbrands Award oceňuje v daném regionu značky na základě preference zákazníků a názoru odborné poroty. Pro firmu je důkazem pozitivní zpětné vazby a silného povědomí o její značce. Ocenění prošli náročným třífázovým výběrovým procesem, na jehož počátku bylo více než milion značek.

V průběhu večera se křtila také ročenka Superbrands 2014, kde jsou prezentovány jednotlivé značky, jejich mezinárodní a národní zázemí a spousta jiných zajímavých detailů.


Cenu za Kaufland Česká republika převzala paní Michaela Pfeiferová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…