Kaufland otevírá prodejnu v Otrokovicích!

25.02.2014 10:11

Ve čtvrtek 27. února 2014 v 7.00 hodin bude otevřena prodejna Kaufland v Otrokovicích, na třídě Osvobození.

Kaufland otevírá prodejnu v Otrokovicích!
Foto: Kaufland
Popisek: Kaufland

Otevřením prodejny Kaufland v Otrokovicích bude vytvořeno zhruba 80 pracovních míst, zaměstnanci pocházejí převážně z tohoto města a nejbližšího okolí. Společnost Kaufland tak znovu potvrzuje, že patří dlouhodobě k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v ČR. Všichni zaměstnanci prodejen Kaufland v Otrokovicích pak mají jediný cíl – postarat se o požadavky zákazníků ohledně služeb a zboží k jejich maximální spokojenosti.

Nový Kaufland v Otrokovicích je vybaven tzv. „ Integrovaným řešením“ zabezpečujícím potřebu potravinářského chlazení, vytápění a klimatizaci objektu. Jedná se o soubor chladicího systému a zařízení, jehož technologickou součástí je i tepelné čerpadlo. Celý systém využívá vzájemných synergií s cílem vysoké úspory provozních energetických nákladů dosahujících až 30 %. Využitím zbytkového tepla potravinářského chlazení a případným spuštěním tepelného čerpadla, je tak eliminována potřeba tradičního způsobu vytápění objektu. V letních měsících pak integrovaný systém dále zabezpečuje klimatizaci celého objektu.  Použitím přírodního chladiva CO2, jakožto chladicího média mrazicího okruhu se zlepšuje energetická účinnost celého systému a výrazně snižuje emise skleníkových plynů. Celý systém je tak považován za vysoce efektivní a maximálně šetrný k životnímu prostředí.

Nabídka prodejny Kaufland v Otrokovicích je umístěna na 2 864 m2 prodejní plochy. Sahá od výrobků prodávaných pod vlastními značkami, které za výhodné ceny nabízejí kvalitní produkty, přes značkové zboží až k regionálním produktům. K tomu nabízí Kaufland dovozové zboží stejně jako téměř 200 bioproduktů.

Stěžejním bodem nabídky obchodů Kaufland jsou oddělení s čerstvým zbožím, ať už jde o ovoce a zeleninu, mléčné produkty nebo uzeniny, sýry a jiné lahůdky v obslužném pultu, nebo křupavé pečivo rozpékané každou hodinu v pekárně.

Samoobslužné oddělení masa nabízí čerstvé maso pod značkou K-Purland, které je k dostání exkluzivně jen v prodejnách Kaufland. Jde o maso a masové speciality připravené ve vlastním masozávodu v Modleticích u Prahy, kde se zpracovávají jen nejlepší suroviny od vybraných dodavatelů.

Nabídka potravin je skutečně rozsáhlá. V Kauflandu si zákazníci budou moci vybírat z celkové nabídky přes 20 000 položek. Vedle nabídky potravin nabízí nové nákupní místo cenově výhodné zboží v oddělení domácích potřeb, textilu, elektra, papírnictví či hraček, sezónní výrobky, stejně jako týdně se měnící akční zboží.

Trvalý úspěch společnosti Kaufland spočívá v důsledné cenové politice. Společnost nakupuje zboží ve velkém množství a za výhodně nízkých podmínek, a výhody pak předává dále svým zákazníkům.  Veškeré zboží však přitom podléhá přísné kontrole kvality.

Výhodné ceny a přívětiví zaměstnanci dělají nákup v Kauflandu atraktivním. Početné záruky a služby dokazují, že zákazníci jsou tu naprostým středem pozornosti. Jistě příjemná je i otevírací doba – Kaufland v Otrokovicích má otevřeno od pondělí do neděle od 7.00 do 22.00 hodin. Zákazníci mají k dispozici 262 parkovacích míst.
Nabídku zboží prodejny Kaufland doplňují i další obchody: pekařství Topek, řeznictví Josef Filák, tabák PressMedia, květinářství Florcentrum Foltýnová a lékárna Benu Česká republika. V prodejně budou dále umístěny bankomaty České spořitelny a GE Money Bank.

Za svou práci a přístup k zákazníkům získává společnost Kaufland pravidelně řadu ocenění. Právě nyní, 4. února 2014, získal na konferenci Retail Summitu ocenění Obchodník roku 2013 v kategorii Obchodník s potravinami. Dále je držitelem ocenění „Dobrá značka“ od Reader´s Digest Výběr, nebo „TOP Retailer“.

Skupina Kaufland patří k vedoucím řetězcům na trhu s potravinami v České republice a má své sídlo v Praze. Kaufland provozuje doma i v zahraničí již více než 1000 samoobslužných obchodů.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…