Kia Motors Czech obsadila nově pozici PR manažera

03.04.2014 13:34

KIA MOTORS CZECH oznamuje změnu na pozici PR manažera společnosti. Počínaje dnešním dnem bude komunikaci s veřejností zajišťovat Kateřina Jouglíčková. Na pozici vystřídala Kateřinu Vokounovou, která téměř po šesti letech působení ve firmě odešla na mateřskou dovolenou.

Kia Motors Czech obsadila nově pozici PR manažera
Foto: Kia
Popisek: Kia

Kateřina Jouglíčková působila před příchodem do KIA MOTORS CZECH ve společnosti Havas PR Prague, kde poslední dva roky zodpovídala za korporátní komunikaci kolínské automobilky TPCA a řady dalších klientů z oblasti automotive. Bohaté zkušenosti z oboru načerpala také během svého devítiletého působení v Public Relations společnosti Toyota Motor Czech.

V nové pozici bude Kateřina Jouglíčková zodpovídat za strategické plánování a koordinaci PR a CSR aktivit s cílem dalšího posilování image značky Kia. V souvislosti s její expanzí na českém trhu se zaměří také na koordinaci regionálních PR aktivit dealerské sítě.

Kia se profiluje jako značka, která přináší zákazníkům řadu výjimečných benefitů jako je např. nejdelší komplexní záruka po dobu 7 let, revoluční způsob financování Kia Select, ojedinělá poprodejní péče Program 777 a to vše v duchu sloganu "The Power to Surprise".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …