Kia a UniCredit Leasing vstupují do nové éry spolupráce

13.12.2013 12:43

UniCredit Leasing obhájil svou pozici a stal se výhradním poskytovatelem značkového financování vozů Kia na českém trhu. Pod hlavičkou Kia Finance bude nadále nabízet značkové financování koncovým spotřebitelům. V brzké době nabídne Kia prostřednictvím UniCredit Leasing nové produkty financování.

Kia a UniCredit Leasing vstupují do nové éry spolupráce
Foto: Kia
Popisek: Kia

"Vzájemná spolupráce s KIA MOTORS CZECH trvá již řadu let a během té doby jsme zajistili financování vozů Kia v celkové výši 1 mld. Kč ve financované hodnotě. V letošním roce se nám podařilo ve vypsaném tendru nabídnout nejlepší podmínky a stali jsme se tak exkluzivním poskytovatelem financování", uvedl Jaroslav Jaroměřský, místopředseda představenstva a CSO UniCredit Leasing.

"UniCredit Leasing patří mezi významné hráče na trhu a naše partnerství běží na vysoké profesionální úrovni již pátým rokem. Nyní jsme se rozhodli pro exklusivní spolupráci a chystáme společně pro naše zákazníky velmi zajímavé projekty", komentuje Arnošt Barna, obchodní ředitel KIA MOTORS CZECH.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…