Kia míří do Ria na FIFA World Cup

26.04.2014 17:31

Kia bude od 22. dubna účinkovat v novém televizním seriálu 'Road to Rio' ("Cesta do Ria").

Kia míří do Ria na FIFA World Cup
Foto: Kia
Popisek: Kia

Jak se fotbaloví fanoušci po celém světě těší na letní mistrovství světa ve fotbale FIFA World Cup™ v Brazílii, chystá se Kia účinkovat v novém televizním seriálu vysílaném na televizi SPORT 5. První díl bude odvysílán již dnes od 18:30 hodin. Seriál bude mapovat výpravnou, 3 000 mil dlouhou jízdu napříč Jižní Amerikou, která má odhalit tajemství zápalu pro fotbal na tomto kontinentu. Seriál 'Road to Rio' ("Cesta do Ria") bude vysílán na 40 televizních sítích po celém světě a objeví se ve 150 zemích.

'Road to Rio' ("Cesta do Ria") je šestidílný televizní seriál, v němž se za volantem nového vozu Kia Soul a během cesty také za volanty dalších vozů značky Kia objeví komici a fotbaloví fanoušci Mark Watson a Henning Wehn, kteří projedou šest zemí, fotbalových velmocí. Tato fotbalem posedlá dvojice zahájí své putování v Uruguayi a zamíří až na proslulé pláže do Brazílie. Na své cestě budou zjišťovat, proč je fotbal jakožto výuka pro děti a náboženství pro rodiče způsobem života v Jižní Americe.

Šest epizod: Šest fotbalových národů

Neohrožení cestovatelé zahájí dobrodružnou cestu v Montevideu, hlavním městě Uruguaye a hostitele vůbec prvního fotbalového mistrovství světa, kde se pokusí najít Alcidese Ghiggiu, jediného žijícího hráče z finále mistrovství světa z roku 1950. Použijí svůj důvtip proti Paolu Monterovi a pokusí se proniknout do nitra Luise Suareze prostřednictvím jeho matky.

V Argentině dále Henning s Markem odhalí tajemství stojící v pozadí fotbalového úspěchu této země za pomoci Alberta Tarantiniho a pokusí se překonat brankářského hrdinu Sergia Goycoecheu v penaltovém rozstřelu v jeho živé televizní show. Mimo hřiště si zahrají tenis s Rickym Villou a pak se Henning s Markem změní v detektivy, aby vystopovali nepolapitelného Diega Maradonu.

Po přejezdu And do Chile navštíví cestovatelé výjimečný motel bývalého obránce West Hamu Javiera Margase, ochutnají víno s Eliasem Figuerou a upečou narozeninový dort pro chilský stroj na góly Ivana Zamorana. Cestou ke karibskému pobřeží do Kolumbie pak Mark stráví noc ve městě s Faustinem Asprillou a dříve, než si hoši vyslechnou povídání o temné straně kolumbijského fotbalu, prožije Henning den jako rozhodčí.

Po příjezdu do Sao Paula podstoupí chlapci brazilskou úpravu mužského zevnějšku a následně vyhledají legendu 70. let Rivellina, setkají se s budoucím Pelém (Pelého vlastním synem) a po několika nezdařených pokusech konečně objeví fotbalového mistra světa a legendu Middlesbroughu Juninha.

Po pěti týdnech jízdy připomínající horskou dráhu Henning a Mark konečně dorazí do Ria. Mark se vznese na rogalu, aby prozkoumal, jak to vypadá s přípravami na mistrovství světa, a poté hoši navštíví to, co bude brzy nejznámějším stadionem planety, Estádio do Maracana. Setkají se rovněž s kapitánem legendárního vítězného týmu na mistrovství světa v roce 1970, Carlosem Albertem, a oživí brazilské šílenství ze 70. let minulého století Autobal - fotbal hraný automobily.

Mezi tím vším se Henning a Mark naučí, co je to být gauchem, absolvují bohoslužbu v kostele Maradony a prohlédnou si dům Pabla Escobara spolu s jeho bratrem. Na místním fotbalovém zápase se rovněž setkají s otcem Falcaa a spořádají kila jihoamerických steaků!

Kia: Vášeň pro fotbal

Pro automobilku Kia, která je oficiálním partnerem fotbalového mistrovství světa FIFA World Cup™ 2014, které se uskuteční letos v létě v Brazílii, bylo přirozeným rozhodnutím, že se jízda 'Road to Rio' ("Cesta do Ria") uskuteční ve vozech Kia. Během svého dobrodružství se Mark s Henningem projedou nejnovějším moderním městským crossoverem Soul, crossoverem Sportage a SUV modelem Sorento.

Artur Martins, Vice Prezident pro Marketing, Kia Motors Europe, poznamenal: "Jakožto značka, která má vášeň pro fotbal, a s fotbalovým mistrovstvím světa za rohem, jsme s radostí podpořili fotbalovou jízdu Marka a Henninga některými z našich nejnovějších vozů. Zbrusu nový Soul, který se v seriálu objeví, byl právě uveden na trh v celé Evropě, takže 'Road to Rio' ("Cesta do Ria") je skvělou příležitostí pro tisíce fotbalových fanoušků prohlédnout si náš stylový městský crossover v akci."

Kia je oficiálním automobilovým partnerem FIFA od roku 2007, včetně fotbalového mistrovství světa 2010 v Jižní Africe (FIFA World Cup South Africa™) a fotbalového mistrovství Evropy 2012 (UEFA EURO 2012™), a nedávno posílila své aktivity v rámci fotbalu bezprecedentně dlouhodobým závazkem prodloužit své partnerství s FIFA až do roku 2022.

Zbrusu nová Kia Soul

Druhá generace moderního městského crossoveru (segment B) je v České republice nabízen s 1,6l vznětovým a zážehovým motorem se šesti stupňovou manuální nebo automatickou převodovkou. Zbrusu nový Soul je k dostání za cenu 314 980 korun a s jedinečnou sedmiletou zárukou. Soul nabízí vysokou úroveň individualizace, lepší dynamiku jízdy vyšší kvalitu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…