Kia představí ve Frankfurtu nový dramatický koncept

09.08.2013 21:18

Nový koncept z evropského designérského studia Kia se představí 10. září na IAA ve Frankfurtu. Jeho hravý a zároveň odvážný design naznačuje možnou podobu budoucího městského vozu Kia v segmentu B.

Kia představí ve Frankfurtu nový dramatický koncept
Foto: Kia
Popisek: Kia

Tento koncepční vůz je připraven na jakékoli výzvy, s nimiž se řidič může v dnešní době potýkat. Studie přitom evokuje sílu, dynamiku a emoce pramenící z robustní a masivní karoserie, která přitom nepostrádá eleganci. To vše v kompaktních rozměrech a s kombinací kontrastních materiálů.

Záměrem značky Kia bylo vytvořit kompaktní vozidlo, které by uspokojilo individualisty a náročné řidiče a nabídlo jim fascinující prvky, jež nebývají vždy asociovány s menšími vozy. Nová studie Kia byla navržena v Evropě s ohledem na evropský vkus a očekávání zdejších řidičů.

Přestože v současnosti neexistují žádné konkrétní plány na výrobu vozidla chystaného pro Frankfurtský autosalon, poslouží tato studie k posouzení reakcí potenciálních zákazníků při navrhování budoucích sériově vyráběných modelů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…