Kia zve na Open Days a exotický zájezd do Ria

07.06.2014 10:25

Společnost Kia Motors Czech (KMCz) dnes zveřejnila podrobnosti k plánované celorepublikové akci "Kia Open Days", která komunikačně navazuje na nedávno uvedenou limitovanou edici FIFA World Cup Edition.

Kia zve na Open Days a exotický zájezd do Ria
Foto: Kia
Popisek: Kia

Zákazníci, kteří navštíví "Kia Open Days" a koupí si kterýkoliv nový vůz modelové řady značky Kia s cenovým zvýhodněním až 100 000 korun, mohou vyhrát exotický zájezd do Ria a další atraktivní ceny. Akce s časově omezenou nabídkou proběhne v termínu od 9. - 15. června 2014 u všech autorizovaných partnerů značky Kia v České republice.

Červnová akce je určena pro širokou veřejnost a jejím hlavním cílem je v rámci partnerství automobilky Kia s blížícím se Mistrovstvím světa ve fotbale FIFA 2014 probudit v lidech soutěžního ducha. Každý zákazník, který si v rámci "Kia Open Days" koupí kterýkoliv z modelů značky Kia se automaticky zařazuje do slosování o velmi hodnotné ceny. Soutěž o zážitky a věcné dary v celkové hodnotě 200 000 korun potrvá až do pondělí 30. června.

 1. Cena: výlet do Ria pro dva v hodnotě 100 000 korun
 2. Cena: výlet na zápas některé evropské top ligy v hodnotě 40 000 korun
 3. Cena: poukázka na zboží značky adidas v hodnotě 20 000 korun
 4. Cena: 10 x Samsung Galaxy Tab 3 litle 7"

Návštěvníci budou v průběhu celého příštího týdne prožívat bohatý doprovodný program ve fotbalovém duchu, soutěžit o ceny z originální FIFA kolekce a fotbalové míče Brazuca. Na každého zájemce čekají testovací jízdy s vybranými modely a k dispozici bude i proškolený personál autorizovaných partnerů Kia pro případné dotazy či poskytnutí dalších informací k modelům značky Kia.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…