Klaudiánova nemocnice: Dar dětskému oddělení předal autor Žlutomodré rally

23.09.2017 18:14

Již podruhé dostala Klaudiánova nemocnice dar od Daniela Porazila. Ten je autorem knihy o Barum Czech Rally Zlín s názvem Žlutomodrá rally. Za peníze z prodeje této knihy autor koupil dětskému oddělení infuzní pumpu, lineární dávkovač, dva DVD přehrávače a televizi.

Klaudiánova nemocnice: Dar dětskému oddělení předal autor Žlutomodré rally
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

„Vidím ideální spojení toho, co mě hrozně baví a přitom mohu někomu pomoci. Proto jsem se opět rozhodl pomoci mladoboleslavskému dětskému oddělení. Sám jsem otcem a vím, jak se mi změnil život, když se mi dcera narodila. Takže si moc dobře uvědomuji, jak je nové vybavení pro dětské oddělení skutečně potřebné,“ řekl Daniel Porazil.

„Pumpu i dávkovač skutečně využijeme na dětském oddělení pro naše malé pacienty každý den. A navíc jim můžeme zpříjemnit pobyt v nemocnici novým DVD a televizí. Panu Porazilovi velmi děkujeme, je to opravu ušlechtilý čin,“ řekl ředitel nemocnice Ladislav Řípa.

Daniel Porazil vydal v roce 2007 dílo s názvem Rallye psaná srdcem, v roce 2010 publikaci Když Křeček prášil a tři roky později Rally má jméno Bohemia. Z prodeje knihy Rally má jméno Bohemia v roce 2013 pro dětský JIP nemocnice zakoupil multifunkční lůžko a lůžko pro nejmenší kojence v hodnotě cca 110 tisíc korun. V srpnu tohoto roku vydal Žlutomodrou rally.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…