Klaudiánova nemocnice otevřela novou lékárnu a prodejnu zdravotnických prostředků

15.04.2016 21:10

První zákazníky přivítali v nových prostorách pracovníci lékárny a zdravotnických potřeb u hlavního vchodu do nemocnice. Prodej se do kompletně zrekonstruované budovy vrátil po půlroční přestávce. Klienti i zaměstnanci se ovšem nyní mohou těšit z moderních a vzdušných prostor, které plně vyhovují jejich požadavkům na šíři sortimentu, ceny i soukromí.

Klaudiánova nemocnice otevřela novou lékárnu a prodejnu zdravotnických prostředků
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

Spolu s ředitelem nemocnice Luďkem Kramářem pásku k nové provozovně slavnostně přestřihli hejtman Středočeského kraje Miloš Petera, jeho náměstek Karel Horčička a radní pro zdravotnictví Jiřina Fialová. „Je to pro nás ve velmi krátké době druhá nově otevíraná budova a jsem rád, že se nám daří zlepšovat prostředí pro pacienty i zaměstnance. Staré prostory klientům ani nemocnici nevyhovovaly, neumožňovaly nabízet tak široký segment léků, doplňků a zdravotnických prostředků, jak jsme chtěli a jak naši pacienti potřebují. Nyní máme dostatečné zázemí i skladovací prostory, troufám si říct, že u nás klienti seženou opravdu vše, co při nemoci a pro své zdraví potřebují,“ řekl ředitel Kramář.

Rekonstrukce lékárny a prodejny zdravotnických potřeb stála 15 milionů korun, které nemocnice hradila z vlastních zdrojů. „Věřím, že se tato investice vyplatí. Ačkoliv prodej fungoval v náhradních prostorách, samozřejmě, že po dobu rekonstrukce nám poklesl obrat. Nyní ale můžeme říci, že jsme schopni dokonale pokrýt poptávku klientů – seženeme či vyrobíme téměř cokoliv, ať už se jedná o specializované léky či jejich namíchání a přípravu podle konkrétního receptu. To je to, co jiné lékárny nemohou standardně nabídnout,“ vysvětlil vedoucí lékárník Pavel Vele. Doplnil, že samozřejmostí je i snižování doplatků na léky a jiné akce pro zákazníky: „To, co jiné lékárny nabízejí v reklamách, my považujeme za standard.“

V nových prostorách zákazníci naleznou také rozšířený sortiment zdravotnických prostředků, ať už se jedná o zdravotní obuv, stomické a ortopedické pomůcky či potřeby pro diabetiky. Na své klienty se obě prodejny těší v prodloužené provozní době, ve všední dny bude otevřeno od 7:00 do 18:00 hodin.

První zákazníci si odnesli řadu malých pozorností, například slevové kupóny, upomínkové předměty či jiné drobné dárky. 

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…