Klienti Ery si již sjednávají účty i úvěry přes internet

07.08.2013 11:46

Během prvních týdnů po spuštění Era portálu, nového internetového bankovnictví Ery, zažádalo online o některý z bankovních produktů již více než 400 klientů. Největší zájem je o Era osobní účet. Kromě zadávání plateb umožňuje nový systém také jednoduchou obsluhu účtů, přehlednou správu rodinných a osobních financí. Klienti Ery tak získali univerzálního finančního pomocníka.

Klienti Ery si již sjednávají účty i úvěry přes internet
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

Era portál v polovině července rozšířil původní internetové bankovnictví Ery. Klienti po krátké registraci a vytvoření vlastních přístupových údajů mohou získat množství nových služeb. K dnešnímu dni se jich zaregistrovalo již více než 56 tisíc. Kromě běžných funkcí, jako je placení a správa účtu, nabízí Portál hned několik novinek. Klienti, kteří mají uzavřený nový typ smlouvy o Elektronickém bankovnictví, si mohou sami sjednat vybrané produkty přes internet. Největší zájem je dosud o Era osobní účet a online účet. „Bez nutnosti navštívit pobočku si klienti mohou zřídit například spořicí produkt Červené konto, Era půjčku nebo kontokorent,“ vysvětluje Zuzana Kalátová, tisková mluvčí Ery a Poštovní spořitelny.

Nově mají klienti k dispozici i službu Era osobní finance, která jim pomůže spravovat domácí rozpočet. „Díky této funkci mohou velmi jednoduše sledovat, kolik utrácejí například za jídlo, oblečení, kulturu nebo sport. Výdaje roztřídí do kategorií automat nebo si je mohou třídit sami klienti,“ dodává Zuzana Kalátová. Prostřednictvím této služby lze kontrolovat i příjmy a výdaje na účtech, které mají klienti u jiných bank díky snadnému vkládání výpisů. Na jednom místě tak získají přehled o všech svých financích.

Kromě toho Era portál usnadní zadávání plateb. Platební příkazy jsou přehlednější a ty nejpoužívanější jsou dostupné ihned po přihlášení na úvodní stránce Portálu.

Nové funkce i přehled všech změn spojených s přechodem do nového internetového bankovnictví mohou klienti nalézt na webových stránkách www.erasvet.cz/portal. Jejich součástí je také instruktážní video.

Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…