Knižní tipy

26.01.2018 10:10

Vážení čtenáři, dovolujeme si Vám v dnešní hektické době nabídnout několik zajímavých knih, které je určitě zajímavé přečíst.

Knižní tipy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Knihovna, ilustrační foto

Americké konspirace

V tomto výbušném výčtu zločinů a následných maskovacích operací, nabízí Jesse Ventura svým čtenářům odlišný pohled na příběhy, které většina z nás buď slyšela nebo o nich četla v učebnicích historie. Obzvláště ho zajímá ten propastný rozdíl mezi tím, co všechno Americký státní sektor má za informace, a tím co je prezentováno běžným lidem. Ale i média jsou v zatajování reálné historie nápomocna, neboť často odmítají pohlížet na věci z odlišných úhlů pohledu, nebo dokonce aktivně umlčují hlasy lidí, kteří nesouhlasí s názorem širší veřejnosti. Jesse se tedy blíže podívá na všechny ty teorie, které byly během uplynulých let prezentovány, pohlédne jak na pravdu tak i na lži. Bývalý guvernér Ventura se pravdy nebojí. Jak sám říká: "Když je mi k něčemu odepřen přístup, nenechám se zastrašit, právě naopak - Naštve mne to." Ve své knize Americká spiknutí, se pouští do hledání odpovědí na otázky:

  • Proč se tvrdí, že J. F. Kennedy byl zastřelen zezadu, když je na první pohled vidět, že mu kulka trhla hlavou prudce dozadu?
  • Je pravdou, že banda zlodějů v aféře Watergate úmyslně zpackala své vloupání, a to na základě pokynů CIA?
  • Jakým způsobem pomohlo použití elektronických hlasovacích přístrojů, Republikánské straně zvítězit ve dvou - a dokonce skoro ve třech - volbách?
  • Zda mohly pouhé dva Boeingy 757, strhnout toho osudného jedenáctého září onu dvojici mrakodrapů WTC, a to takovým způsobem, že se roztavila jejich nosná ocelová konstrukce, a že byly v sutinách podzemní požáry ještě více jak tři měsíce po celé katastrofě?
  • Co je pravdy na prohlášení Americké vlády z roku 2008, že některé korporace jsou "Too big to fail" (Příliš velké, než aby jim mohlo být dovoleno zbankrotovat), a že tedy musejí býti zachráněny, aby nedošlo k ekonomickému kolapsu?
  • A také se podívá na postupné rozbourávání konceptu občanských svobod, a ukáže vám, jak je toto možné použít pro zavedení stanného práva.

Možná, že nebudete věřit všemu, co se v knize Americká spiknutí dočtete, ale alespoň vás tato knížka donutí se hlouběji zamyslet nad všemi těmi věcmi, kterým momentálně věříte.

Akta Rockefeler

Akta Rockefeller nejsou smyšlenkou. Jsou celistvým, působivým a hrůzu nahánějícím výkladem snad nejvýznamnějších událostí naší doby. Popisují touhu Rockefellerů a jejich spojenců po vytvoření centrální světové vlády spojením superkapitalismu a komunismu pod jednou střechou v jejich režii. Za sto let od doby, kdy John D. Rockefeller využil všemožné prohnané strategie, které ho napadly, k vytvoření gigantického ropného monopolu, vyšlo o Rockefellerech dost knih na zaplnění celé knihovny. Mnohé z nich jsem četl, a pokud vím, ani jedna se neodvážila odhalit ten nejpodstatnější aspekt příběhu Rockefellerů. Totiž ten, že Rockefellerové se svými spojenci se již nejméně padesát let pečlivě drží plánu na využití ekonomické síly k zisku politické nadvlády nejdříve nad Amerikou a pak zbytkem světa.

Mluvím tady o spiknutí? Přesně tak

Jsem přesvědčen, že takový plán existuje. Svým rozsahem je mezinárodní, naplánován byl na generace a jeho cíle jsou neuvěřitelně zhoubné. Pravda na následujících stránkách vás mnohdy překvapí, někdy vám bude nepříjemná a v každém případě pro vás bude mít velký význam. Gary Allenovi se skvěle podařilo pospojovat stovky izolovaných skutečností a skrytých vodítek, ze kterých vyvstal jeden neklamný obraz tajemství Rockefellerů.

Obraz, který uvidíte, až otevřete Akta Rockefeller, vás možná bude šokovat. Z této knihy se dozvíte, proč se Rockefellerové drží právě takových postupů, jakých se drží, jaké jsou jejich cíle, kam chtějí Ameriku dovést... a proč je tak důležité, je zastavit.

Nabádám vás, abyste si Akta Rockefeller přečetli a doporučili i svým známým.

Tajemství skupiny Bilderberg

Daniel Estulin, vtažený do skrytého světa intrik a tajemství, nyní odhaluje to, co nebylo nikdy dříve vyřčeno. Od svých počátků v roce 1954 v hotelu Bilderberg v malém nizozemském městečku Oosterbeek se každoročně shromažďují představitelé evropské a americké politické elity a nejbohatší výkonní ředitelé světa, aby diskutovali hospodářskou a politickou budoucnost lidstva. Tisku nebylo nikdy dovoleno se zúčastnit. Stejně tak nebyla nikdy vydána oficiální prohlášení o závěrech skupiny a o diskusích, které, jak ukazuje autor této knihy, měly velké důsledky pro obyvatele celého světa.

Daniel za použití metod, které připomínají taktiku špiónů za studené války, a v několika případech za cenu ohrožení vlastního života dokázal to, co se nepodařilo nikomu jinému - zjistil, o čem se mluví za zavřenými dveřmi opulentních hotelů a zprostředkoval to svým čtenářům v Pravdivém příběhu skupiny Bilderberg.

Náš boj s Islámským státem

Po letech našich amatérských reportérských snah o jakž takž jasné zobrazení hrozby, jakou pro západní civilizaci představuje zradikalizovaný islám, konečně přichází tolik potřebná analýza vojenská. Soustředěná na Islámský stát, stopuje spoluúčast Západu na jeho vzniku „vývozem demokracie“ a „budováním států“. Čili svrháváním diktátorských ale diplomaticky zvládnutelných režimů a jejich nahrazováním „svobodnými“ volbami generujícími ty nejhorší výstřelky středověké krutosti a oživujícimi tradiční úlohu islámu jako dobyvatele světa. Ač dnes je na pokraji porážky na svém původním území, Islámský stát coby globální revoluční hnutí metastázoval do desítek zemí, včetně Evropy, kde si vytváří svými zákony a svou kulturou ovládané vlastní islámistány vykonávající neustálý tlak na islamizaci domorodé společnosti. Děje se tak v kontrastu s bezradností, neschopností, ne-li kolaborací evropských politických elit. Autoři knihy – oba vojáci – na závěr dramatického popisu islamizace Evropy docházejí k závěru, že události zacházejí za hranici řešitelnosti politické a Evropě brzy zbude už jen volba ozbrojené obrany nebo civilizačního zániku.

Další knihy na www.bodyartbook.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…