Kolem dvou a půl tisíce lidí přišlo včera do Valdštejnské zahrady na setkání s občany

11.09.2016 9:30

V Senátu se konalo tradiční setkání s občany. Na vystoupení kapely Buty a zpěvačky Anny K. přišly asi dva a půl tisíce lidí.

Kolem dvou a půl tisíce lidí přišlo včera do Valdštejnské zahrady na setkání s občany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Valdštejnská zahrada

Odpoledne ve Valdštejnské zahradě zahrála kapela Buty a zpěvačka Anna K. Předseda Senátu Milan Štěch pořádal tradiční setkání s občany, při kterém měli občané zároveň příležitost hovořit s některými senátorkami a senátory zejména z pražských volebních obvodů.

„Jsem moc rád, že jsme mohli veřejnost pozvat na dvě skvělé kapely, které vystoupily ve Valdštejnské zahradě. Občané mají při těchto příležitostech šanci hovořit se svými volenými zástupci v horní komoře Parlamentu. Viděl jsem, že si odpoledne ve Valdštejnské zahradě užili,“ řekl předseda Senátu M. Štěch, který se setkání zúčastnil i se svou manželkou. Setkání se zúčastnili také pražští senátoři Václav Hampl, Zuzana Baudyšová a Ivana Cabrnochová a senátorka Zdeňka Hamousová ze Žatce.

Senát si letos připomíná 20 let od svého vzniku a návštěvníci měli také možnost prohlédnout si historické prostory Valdštejnského paláce, kde je výstava o dvacetileté historii Senátu.

Fotogalerii z dnešního setkání najdete na webu Senátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…