Komořanskou teplárnu navštívili zaměstnanci bytového družstva

28.08.2016 15:03

Setkání s jedním z největších odběratelů tepla na Mostecku, se Stavebním bytovým družstvem Krušnohor (SBD Krušnohor) uspořádala během léta společnost Severočeská teplárenská (ST). Třicet zástupců družstva mělo možnost seznámit se s činností společnosti, s ekologickými opatřeními i službami, které poskytuje. Součástí prezentace byla také exkurze v provozu komořanské teplárny, seznámení se s výrobou elektřiny a tepla a také s fungováním systému CZT.

Komořanskou teplárnu navštívili zaměstnanci bytového družstva
Foto: Archiv UE.
Popisek: Teplárna United Energy.

Ředitel společnosti ST Petr Horák seznámil účastníky s činností tamní teplárny, s její historií i současností, s modernizací a ekologizací provozu i s probíhajícími investičními akcemi. Dále účastníkům nastínil současný stav centrálního zásobování teplem, předestřel budoucnost systému a představil jeho výhody.

„S organizací podobných setkání s našimi odběrateli budeme nadále pokračovat. Chceme, aby naši zákazníci, ať ti stávající nebo ti potenciální na vlastní oči viděli, že provoz teplárny neustále modernizujeme, že investujeme do technologií i do ekologizace zdroje, že obnovujeme zastaralá horkovodní potrubí. Chceme jim dokázat, že dodávky tepla máme zabezpečeny i do budoucna,“ řekl Petr Horák.

Ze setkání si neodnesli nové poznatky pouze zástupci družstva, ale i samotní zaměstnanci teplárenské společnosti. „V rámci diskuse získáváme od odběratelů okamžitou zpětnou vazbu, týkající se aktivit naší společnosti, což je pro nás nejen důležité, ale mnohdy i inspirativní“, dodal Horák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…