Komunikaci Českého rozhlasu nově vede Eva Sroka

20.12.2016 13:34

Na post vedoucí Oddělení komunikace Českého rozhlasu nastoupila počátkem prosince Eva Sroka. Do veřejnoprávního rozhlasu s sebou přináší bohaté zkušenosti v oblasti externí, interní a on-line komunikace, v řízení lidských zdrojů, CSR nebo pořádání událostí.

Komunikaci Českého rozhlasu nově vede Eva Sroka
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Věřím, že nástup Evy Sroky do Českého rozhlasu bude vzhledem k jejím cenným zkušenostem ze všech oblastí komunikace s veřejností velkým přínosem. Veřejnoprávní rozhlas nabízí posluchačům atraktivní program, řadu aktivit, projektů a služeb, o kterých chceme veřejnost informovat. Komunikace veřejnoprávního média by měla být vstřícná, srozumitelná a otevřená,“ uvedl ředitel Komunikace a vnějších vztahů ČRo Jiří Hošna.

Eva Sroka řídila komunikaci řady klientů v privátní oblasti. Specializovala se zejména na klienty ze sféry zdravotnictví, IT/telco a rychloobrátkového zboží a to zejména v oblasti strategického poradenství a krizové komunikace.

„Jsem velmi ráda, že jsem se stala plnohodnotnou součástí veřejnoprávního Českého rozhlasu. Věřím, že zde naplno zúročím své zkušenosti, které jsem za léta v oblasti komunikace a marketingu získala. Vždy jsem vedla kampaně pro několik klientů najednou a je pro mne příjemnou změnou, že nyní bude „klient“ jen jeden,“ uvedla Eva Sroka.

Eva Sroka vystudovala Masovou a sociální komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Pracovala v měsíčníku Technický magazín, a poté více než osmnáct let působila v největší české PR agentuře AMI Communications, kde se stala jedním z partnerů. Projekty týmů, které řídila, několikrát získaly Českou cenu Public Relations a ocenění European Excellence Awards.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…