Komunikaci Českého rozhlasu povede Blanka Bumbálková

02.05.2017 21:52

Novou vedoucí Oddělení komunikace Českého rozhlasu se k 1. květnu 2017 stane Blanka Bumbálková. Bude zodpovědná mimo jiné za koordinaci interní i externí komunikace, celorozhlasová mediální partnerství a korporátní projekty.

Komunikaci Českého rozhlasu povede Blanka Bumbálková
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Věřím, že Blanka Bumbálková zúročí na postu vedoucí Oddělení komunikace jak zkušenosti z prostředí z Českého rozhlasu, tak i z privátní sféry. Jejím hlavním úkolem bude posílit především korporátní PR komunikaci a dále také koordinovat speciální projekty, které Český rozhlas chystá na letošní i příští rok,“ uvedl ředitel Komunikace a vnějších vztahů ČRo Jiří Hošna.

Blanka Bumbálková vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze. Začínala jako projektová manažerka ve vydavatelství Mediaplanet, poté pracovala jako brand manažerka divize odborného tisku vydavatelství Economia. Krátce působila v Mladé frontě, kde se starala o marketing titulů Euro a E15. Před příchodem do Českého rozhlasu se v marketingovém oddělení vydavatelství Empresa Media věnovala časopisům Týden a Instinkt.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…