Konference Fortiday mění formát

13.10.2014 19:00

Svět moderní síťové bezpečnosti již netrpělivě očekává další významnou událost. Je jí mezinárodní konference FortiDay, kterou v letošním roce čekají velké změny. Zaměří se hlavně na praktické příklady a case studies. Velkým lákadlem návštěvníků bude i technická sekce, kde bude živě probíhat testování útoků. V Praze se mohou návštěvníci těšit už 23. října.

Konference Fortiday mění formát
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

„Konference FortiDay společnosti Fortinet slaví již 6 let. Vždy se těšila velké oblíbenosti a zájmu. Letos chceme zaujmout i novou skupinu návštěvníků, proto jsme zařadili technickou sekci. Zde účastníci živě uvidí, jak se zařízení chová při napadení síťové infrastruktury. Pomůže jim to si představit, jak systémy fungují, porovnat jejich výkonnost a lépe chránit svá data,“ vysvětluje novinku Nick Feifer, manažer společnosti Fortinet pro střední a východní Evropu.

Klíčové budou případové studie od uživatelů

Dopolední program bude věnovaný novinkám na trhu síťové bezpečnosti. Dozvíte se například o pokoření hranice propustnosti 1 terabit za sekundu a dalších technologiích, které jsou postupně nasazovány ve velkých světových společnostech.

Praktické příklady nasazení zařízení v oblasti síťové bezpečnosti a jejich výsledky budou prezentovat sami uživatelé systémů. „Reálná ukázka bude probíhat hned v několika oborech, lákadlem bude veřejný sektor, ale i bezpečnostní hrozby v telekomunikačních službách nebo například u mediálního nakladatele,“ zdůrazňuje Nick Feifer z pořadatelské společnosti Fortinet a dodává: „Cílem je otevřít konferenci i více technicky zaměřeným posluchačům. Nechceme prezentovat jen teorie, chceme dát prostor pro sdílení zkušeností. I proto jsme připravili pro návštěvníky speciální technickou sekci a případové studie. Každý návštěvník bude odcházet s tipy a návody na to, jak se moderním výzvám postavit.“

Konference je pro účastníky zdarma, musí se jen registrovat

„Konference se velmi rychle plní. Počet účastníků je omezen, proto doporučujeme rychlou registraci,“ říká Nick Feifer. Vstup je pro účastníky zdarma, musí se pouze registrovat na webových stránkách. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…