Konopnyshop.cz otevírá konopnou lékárnu v Ostravě

19.08.2013 17:10

Od pondělí 19. srpna mohou lidé v Ostravě navštívit nejen klasické lékárny, ale i jednu specializovanou na prostředky z konopí. „Konopnyshop.cz otevírá na ulici Klegova v Ostravě v části Hrabůvka konopnou lékárnu,“ potvrdil Jiří Stabla z Carun Pharmacy. Tým odborníků má za úkol nejen konopné prostředky nabízet k prodeji, ale rovněž vzdělávat a informovat o konopí a jeho zdravotních účincích veřejnost.

Konopnyshop.cz otevírá konopnou lékárnu v Ostravě
Foto: Archiv
Popisek: Konopí - ilustrační foto

V konopné lékárně v Ostravě se bude prodávat rozsáhlé spektrum konopných produktů určených k prevenci i takových, jež jsou odborníky doporučované ke zmírnění příznaků řady nemocí. O léčivé síle konopí jsou zástupci Konopnyshop.cz hluboce přesvědčeni. „Naším cílem je vrátit prostředky z konopí zpět do běžného života všech lidí. Léčba konopím pomáhá vyřešit řadu zdravotných problémů díky účinným cannabinoidům a lidé to pomalu začínají chápat a zbavovat se zbytečných předsudků. Tyto látky se v přírodě vyskytují pouze v rostlinách konopí,“ uvádí hlavní důvody otevření Jiří Stabla z Konopnyshop.cz s tím, že současné zlegalizování konopí k léčebným účelům je správným krokem k tomu, veřejně uznat tuto bylinu, tedy konopí, jako právoplatný lék.

Síť konopných lékáren: Čechy, nyní Morava

Další z konopných lékáren vznikla podle slov Jiřího Stably díky zahájení provozu první konopné lékárny v hlavním městě, Praze. Následovala lékárna v Českých Budějovicích na náměstí Přemysla Otakara II a v Litoměřicích, v Havířově. Opomenout nelze ani sezónní lékárna na zámku Konopiště. „Otevření prvních konopných apatyk se dostalo do širšího povědomí a vyvolalo zájem o otevření lékáren v jiných lokalitách v Česku,“ míní Jiří Stabla. Konopnyshop.cz rovněž nabízí možnost spolupráce pro všechny milovníky léčivé rostliny konopí, a to formou otevření vlastní prodejny formou franchisingu. Stačí kontaktovat vedení na http://www.carun.cz/spoluprace.

Nejširší sortiment s výtažkem z celé rostliny konopí v Česku

Vedle konopné kosmetiky a prostředků z léčivého konopí budou v prodejně k mání také potravinářské produkty značky Carun, do kterých patří konopné semínko. Nebude chybět ani uznávaná konopná mast Carun – jediný zdravotnický prostředek v Česku doporučovaný při léčbě kožních potíži, jako jsou lupénka, akné, opruzeniny, opary, ale i na odřeniny, popáleniny, bodnutí hmyzem či odstranění bércových vředů. Dále konopný olej a konopné mýdlo, intimní konopný gel a řada dalších produktů. Sortiment je v nabídce společně s informacemi o zdravotních účincích konopí na webu http://www.konopnyshop.cz/.

Konopí pomáhá při léčbě mnoha nemocí

Konopí a produkty, jako mast, krém či olej, pomáhají podle odborníků při léčbě desítek nemocí. Konopný výtažek se řadí mezi nejúčinnější, nejlevnější a dokonce nejšetrnější léky na zmírnění příznaků rakoviny. Vysoký potenciál má při léčbě cukrovky a na úrazy a popáleniny. Konopí nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky a doposud nebyl zaznamenán jediný případ úmrtí po jeho užití.

Základní informace o prodejně Konopnyshop.cz

Adresa:
Klegova 1488/80, 700 30 Ostrava - Hrabůvka 
Otevírací doba:
po-pá: 9.00-16.30
so: zavřeno
ne: zavřeno

O značce CARUN

Obchodní značka CARUN zaštiťuje široký sortiment prověřených odborně připravených produktů z konopí, prodávaných po celé EU. V současné době se pod značkou Carun vyrábí jediný zdravotnický prostředek z konopí botanického druhu. Společnost je vlastníkem nejznámějšího konopného portálu v ČR http://www.konopnyshop.cz. Carun je registrovanou značkou. Slogan firmy: „Znáte pravdu o konopí?“. Více informací získáte také na http://www.carun.cz nebo na http://www.konopnyshop.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…