Kontroly SZPI ukázaly na problémy společného stravování

10.10.2016 12:56 | Zprávy

Během letních měsíců se inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) mj. intenzívně věnovali kontrole dodržování hygienických a dalších předpisů souvisejících se zajištěním bezpečnosti a jakosti pokrmů a potravin v podmínkách vysokých venkovních teplot.

Kontroly SZPI ukázaly na problémy společného stravování
Foto: udalosti112.cz
Popisek: Hasičský záchranný sbor ČR - logo

Kontrolu inspektoři zaměřili na všechny typy provozů v kompetenci SZPI, tedy společné stravování – restaurace, rychlá občerstvení, pivnice, cukrárny apod. – a dále na maloobchodní prodejny, velkoobchod a výrobu potravin.

Od 1. 7. 2016 byli inspektoři SZPI nuceni uzavřít celkem 18 provozoven. Z tohoto počtu šlo o 11 provozoven společného stravování, 4 maloobchodní prodejny a 3 velkosklady s potravinami.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Dálniční známka

Podle vás její zdražování není na místě a já s vámi úplně souhlasím. Zajímá mě tak jedno. Když budete ve vládě, zastavíte zdražování? A neuvažujete třeba i zlevnění, protože tato vláda ji zvedla dost, i když jak sám tvrdíte to neodpovídá stavu, v jakém u nás dálnice jsou. A ještě proč není nic jako ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Počet obětí dopravních nehod je nejnižší v historii

22:31 BESIP: Počet obětí dopravních nehod je nejnižší v historii

Dopravní nehody v Česku si za prvních sedm měsíců roku vyžádaly 218 lidských životů, z toho 28 motoc…