Kouzelné Vánoce ve francouzském pekařství PAUL

01.11.2016 10:48

Kdo by nechtěl na Vánoce okouzlit své přátele a známé něčím opravdu speciálním. Udělejte si letos svátky o něco více francouzské než obvykle a nechte čarovat mistry cukráře z pekařství PAUL. Zklamáni nebudete vy, ani vaši hosté!

Kouzelné Vánoce ve francouzském pekařství PAUL
Foto: Paul
Popisek: Vánoce v pekařství Paul

Sladké kulaté překvapení, skvěle chutná a ještě k tomu nádherně vypadá …už tušíte? Správně! Letošní Advent bude v pekařství PAUL patřit jedinečným makronkám. Kromě klasických chutí si v listopadu a v prosinci budete moci vychutnat i novinky. Velká makronka vás překvapí sametovou chutí slaného karamelu. Na první pohled neobvyklá kombinace je hitem, uvidíte, že nejpozději druhý den si pro naši novinku poběžíte znovu.   K pravé vánoční pohodě přispěje i posezení u lahodné kávy – nezapomeňte vyzkoušet i nové Latté slaný karamel.
 
 
Nezáleží, jestli je přinesete jako dárek, vyzdobíte s nimi sváteční tabuli, nebo si jen chcete zpříjemnit předvánoční čas, který může být někdy skutečně hektický - Makronky udělají radost vždy a všude. Zvláště ty originální z limitované adventní edice minimakronek. Karamelovo-pekanová, čokoládovo-pistáciová, kaštan, vanilka, višeň a také slaný karamel – budete chtít ochutnat všechny! Makronky od PAULa jsou opravdu dokonalé, navrch křupavé a uvnitř vláčné, přesně tak, jak to má být. 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…