Kraj Vysočina: Senioři z Vysočiny si užívají letní tábor

23.07.2018 9:51

Sezóna letních táborů je v plném proudu a právě v těchto dnech probíhá ve Svratce i seniorský pobytový tábor, organizovaný Krajem Vysočina ve spolupráci se Senior Pointem Havlíčkův Brod.

Kraj Vysočina: Senioři z Vysočiny si užívají letní tábor
Foto: kr-vysocina.cz
Popisek: Kraj Vysočina - logo

Padesát seniorů z celé Vysočiny tráví od 17. července pět táborových dní se vším všudy. Program tábora tvoří celotáborová hra, ranní rozcvičky, dopolední a odpolední zaměstnání, výlety, přednášky, večerní program v podobě posezení s hudbou, karnevalu či retro módní přehlídky a spousta dalších aktivit ušitých seniorům přímo na tělo.

„Mám radost, že tu vidím tolik aktivních seniorů pohromadě a pevně věřím, že tábor pro vás bude příjemným zážitkem, na který budete dlouho vzpomínat,“ pozdravil účastníky náměstek hejtmana pro sociální oblast Pavel Franěk při své návštěvě, kterou absolvoval společně s havlíčkobrodským starostou Janem Teclem. Senioři si během pobytu rozhodně přijdou na své. Program na každý den je rozplánován po minutách, senioři si mohou dle svého zájmu vybírat aktivity, které jsou zaměřené na turistiku, rukodělné práce a relaxaci. Společně pak absolvují přednášky zaměřené na zdravý životní styl, bezpečnost nebo trénování paměti. Samozřejmě je pamatováno i na odpočinek, tudíž každý den je dodržován polední klid a senioři mohou během celého dne využívat hotelový bazén nebo masáže. „Rozhodně se snažíme seniorům vyhovět ve všem a náš desetičlenný instruktorský tým funguje s plným nasazením celý den. Největší odměnou je pro nás spokojenost seniorů,“ dodává Ilona Loužecká, kontaktní pracovnice Senior Pointu Havlíčkův Brod a zároveň hlavní vedoucí tábora.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…