Kraj i jeho organizace ušetří při nákupu kancelářských potřeb

10.09.2015 17:08

Centrální nákupy šetří finance Pardubickému kraji už řadu let. Nově bude krajský úřad i zřizované a zakládané organizace kraje šetřit náklady centrálním nákupem kancelářských potřeb.

Kraj i jeho organizace ušetří při nákupu kancelářských potřeb
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Pardubický kraj

„Kromě centrálního nákupu elektřiny, plynu, telefonování mobilního i z pevných linek, pojištění a softwarových licencí pro školy budeme nyní tímto způsobem nakupovat i kancelářské potřeby. Kromě finanční úspory pro Pardubický kraj i jeho příspěvkové organizace získáváme i další výhodu – zjednodušení objednávek díky nákupu přes e-shop,“ uvedl 1. náměstek hejtmana Roman Línek. „V rámci organizační struktury Pardubického kraje existuje vedle Krajského úřadu celkem 125 organizací, které nakupují materiál, výrobky a služby. Prostřednictvím elektronického nakupování tak kraj ušetří nezanedbatelné částky," sdělil Línek.

Nabídky byly hodnoceny formou elektronické aukce. Nejvýhodnější nabídku v hodnotě 11,7 milionu korun (bez DPH) podala firma Lento, s. r. o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…