Krajská knihovna ve Zlíně vyhlásila výtvarnou soutěž pro děti do 10 let

23.10.2014 19:56

Opět po roce vyhlašuje Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně výtvarnou soutěž pro holky a kluky do deseti let. Tématem jsou zimní radovánky. Motto letošního ročníku zní: „Radují se kočky, že padají vločky“.

Krajská knihovna ve Zlíně vyhlásila výtvarnou soutěž pro děti do 10 let
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

„Téma je velmi široké, stejně tak není přesně dána výtvarná technika. Děti mohou malovat, kreslit nebo třeba slepovat obrázky o tom, jak se těší na první sněhové vločky,“ upřesnila ředitelka Krajské knihovny Františka Bartoše ve Zlíně Zdeňka Friedlová.

Obrázky musí být doručeny do knihovny nejpozději do 26. listopadu 2014. Děti musí svá díla na zadní straně podepsat, případně mohou uvést i název obrázku. „Nezapomeňte připsat také věk malíře a adresu nebo e-mail na rodiče,“ dodala Zdeňka Friedlová. Pravidla soutěže spolu s dalšími informacemi naleznou zájemci na http://deti.kfbz.cz.

Obrázky budou k vidění v knihovně v sobotu 29. listopadu 2014 u příležitosti Dne pro dětskou knihu. Návštěvníci během dopoledne vyberou tři nejlepší díla, jejichž autoři budou odměněni krásnými knihami a hračkami. A pozor! Letos vybere a odmění jeden obrázek také kocour Miloš – maskot dětského oddělení Krajské knihovny Františka Bartoše ve Zlíně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…