Krajská nemocnice T. Bati: Rehabilitační bazén se otevírá veřejnosti

03.08.2017 17:55

Rehabilitační bazén v prostorách Rehabilitačního oddělení Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně nově nabízí plavání pro veřejnost. Zájemci tak budou moci dva dny v týdnu využít plavání a relaxu v teplé vodě.

Krajská nemocnice T. Bati: Rehabilitační bazén se otevírá veřejnosti
Foto: zlin.cz
Popisek: Krajská nemocnice Tomáše Bati Zlín

Bazén o velikosti 12 x 4 ahloubce 1, 3 metryje pro veřejnost otevřen od 1. srpna vždy v úterý a čtvrtek od sedmi do osmnácti hodin. Voda v bazénu má 30 stupňů Celsia. „Teplý rehabilitační bazén umožňuje nebolestivý pohyb v teplé vodě, která tělo více nadlehčuje a uvolňuje svalový aparát. Opatrnost je nutná u kardiaků, kteří by se o plavání v teplé vodě měli poradit se svým lékařem,“ upozorňuje primář Rehabilitačního oddělení Pavol Skalka.

V bazénu platí stejná pravidla jako u běžných zařízení tohoto typu. Zákaz vstupu mají lidé s přenosným kožním onemocněním, před vstupem do vody je nutné důkladné osprchování celého těla. Vstup v jiném oděvu než v plavkách není z hygienických důvodů možný, plavání končí vždy 15 minut před uzavřením provozu. Za hodinu plavání zaplatí zájemci 85 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…