Krajská nemocnice T. Bati chce zlepšit parkování a dopravu

02.07.2017 18:59

Nové vedení krajské nemocnice T. Bati ve spolupráci s městem Zlínem a Dopravní společností Zlín Otrokovice nechává v současné době zpracovat analýzu dopravního provozu a parkovacích míst v areálu KNTB i okolí nemocnice. Cílem je zlepšit dostupnost tohoto zdravotnického zařízení nejen pro pacienty, ale také pro zaměstnance.

Krajská nemocnice T. Bati chce zlepšit parkování a dopravu
Foto: KNTB
Popisek: Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně.

Stávající situace není optimální. Lidé často hledají, kde zaparkovat a ztěžují dopravu kolem nemocnice. „Jednali jsme s vedením města i dopravní společnosti o tom, zda by se znovu obnovila myšlenka linky MHD, která by zajížděla do areálu nemocnice. Návrh tady již v minulosti byl, ale tehdejší vedení nemocnice o něj neprojevilo zájem. Přitom něco takového by bylo přínosem pro pacienty i zaměstnance,“ uvedl ing. Vlastimil Vajdák, ekonomicko provozní náměstek Krajské nemocnice T. Bati. Ideálním řešením se jeví zřízení několika zastávek v areálu nemocnice a prodloužení provozní doby zajíždějící linky tak, aby lidé měli například dostupnější úrazovou ambulanci.

Do budoucna vzniknou v areálu nemocnice také nová parkovací místa a kolárny pro zaměstnance. Vše je zatím ve fázi jednání a analýz, záměry budou jasnější koncem léta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…