Krajského Zlatého Ámose vyhlásí v iQlandii

16.01.2015 15:56

Regionální kolo Libereckého a Ústeckého kraje ankety o nejoblíbenějšího učitele Zlatý Ámos se uskuteční 23. ledna v liberecké iQlandii od 10 do 14 hodin, kdy budou vyhlášení vítězové.

Krajského Zlatého  Ámose vyhlásí  v iQlandii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti, ilustrační foto

V porotě zasedne také krajská radní pro školství Alena Losová, která také převzala záštitu.
Do 22. ročníku ankety o nejoblíbenějšího učitele ČR přihlásili žáci a studenti 55 oblíbených pedagogů. Liberecký kraj budou zastupovat Jana Czuchová Jana ze ZŠ T.G.M. v  Hrádku nad Nisou, Štěpánka Dlouhá ze Soukromé podnikatelské střední školy v České Lípě a Adéla  Fáberová  ze  SZŠ a VOŠ v Liberci.
Vítězi regionálního kolo v loňském roce se stali za Liberecký kraj Jitka Knížková ze ZŠ Šumavská v Jablonci nad Nisou a za ˇústecký kraj Václav Dycka ze ZŠ U Stadionu v Litoměřicích.

Semifinále, kterého se zúčastní vítězové regionálních kol, je plánováno na 5. března 2015. Finále v kongresovém centru hotelu Olšanka v Praze se uskuteční 27. března. Kromě Zlatého Ámose bude již tradičně dětskou porotou zvolen Dětský Ámos a na základě hlasování prostřednictvím SMS také Ámos sympaťák. Kromě toho partneři ankety vyberou nejoblíbenějšího učitele chemie a fyziky. Slavnostní korunovace nového Zlatého Ámose je spojena s oslavou Dne učitelů na Kantorském bále v sobotu 28. března v Národním domě na Smíchově v Praze.

Více na www.zlatyamos.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…