LEO Express přináší na železnici koncept leteckých věrnostních programů s:)mileClub

22.10.2013 9:53

Cestující společnosti LEO Express mohou již od září využívat věrnostního programu s:)mileClub, který byl inspirován programy z letecké dopravy a přináší zajímavé slevy a výhody pro své držitele. Vzhledem k velkému počátečnímu zájmu cestujících má LEO Express ambice rozšířit tento koncept na celou železnici a zahajuje jednání s ostatními dopravci.

LEO Express přináší na železnici koncept leteckých věrnostních programů s:)mileClub
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

LEO Express spustil 17. 9. 2013 jedinečný projekt věrnostního programu pro své cestující. Zájem o registraci projevilo do dnešního dne již více než 16 tisíc cestujících. Reakce na spuštění a výhody programu jsou ze strany zákazníků velmi pozitivní a společnost plánuje nabídku benefitů neustále vylepšovat a rozšiřovat.

ČD nám soudně zakázali uznávat In-karty, a proto jsme nechali vytvořit univerzální věrnostní program s:)mileClub, do kterého je naopak vstřícně zveme. Toto spojení umožní všem jejich cestujícím, kteří si s:)mileCard zdarma vyzvednou, sbírat na ni body a využívat je na slevy a dárky zdarma, které jsou v s:)mileClub plánovány (podobně jako SHELL ClubSmart)“, říká generální ředitel společnosti LEO Express, Leoš Novotný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…