LEO Express spustil prodej jízdenek na nové trasy

20.10.2013 14:50

Železniční dopravce LEO Express spustil od 16. 10. prodej jízdenek na nový jízdní řád 2013/2014. Všechny vlaky budou nově zastavovat v Přerově, dva spoje denně spojí Prahu a Staré Město u Uherského Hradiště.

LEO Express spustil prodej jízdenek na nové trasy
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

V novém jízdním řádu bude LEO Express jako jediný ze tří hlavních dopravců na trase Praha- Ostrava zastavovat v Přerově. Přidáním Přerova a zrušením Pardubic se z LEO Express stává „Moravský Express“, který nabere své cestující na Moravě a z Olomouce pojede bez zastavení až do Prahy.

„Přidáním Přerova, který je významnou dopravní křižovatkou v Olomouckém kraji, chceme zlepšit dopravní obslužnost města a přinést náš vysoký standard cestování novým zákazníkům, “ říká ředitel společnosti Leoš Novotný.

Jízdné ve třídě Economy na trase Praha - Přerov začíná od 175 Kč, Praha - Otrokovice od 223 Kč a Praha - Staré Město u Uherského Hradiště od 247 Kč pro držitele s:)mileCard.

Vlaky LEO Express budou jezdit od 15. prosince 2013 s těmito změnami:

1. Všechny vlaky budou nově stavět v Přerově.
2. Vlaky již nebudou stavět v Pardubicích.
3. Spoj LE 1361 s odjezdem v 16:28 z Prahy pojede přes Přerov-Hulín-Otrokovice do Starého Města u Uherského Hradiště s příjezdem v 19:30. Ze Starého Města u Uh. Hr. pojede denně do Prahy spoj LE 1350 s odjezdem v 5:50 a příjezdem v 8:56.
4. Cestovní doba Praha-Přerov-Ostrava Svinov bude 3:16 minut, v opačném směru 3:23.

Od začátku svého provozu v listopadu 2012 převezly vlaky LEO Express více než 700 000 cestujících na trase Praha – Pardubice – Olomouc – Studénka – Ostrava – Bohumín – Karviná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…