LIGS University nově otevírá Interactive Online programy DBA a PhD v několika jazykových mutacích

20.04.2014 12:27

LIGS University nově otevírá programy Interactive Online DBA a Interactive Online PhD v českém, slovenském, anglickém a ruském jazyce. Oba dva programy jsou poskytovány ve více specializacích. Po úspěšném ukončení obdrží absolventi diplom z americké LIGS University.

LIGS University nově otevírá Interactive Online programy DBA a PhD v několika jazykových mutacích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti, ilustrační foto

„Program Interactive Online DBA (Doctor of Business Administration) představuje nejvyšší stupeň manažerského vzdělávání a je určen především manažerům na vyšších či top manažerských pozicích, kteří chtějí získat zkušenosti a znalosti na mezinárodní úrovni a dále se chtějí zaměřit na řešení reálných manažerských problémů ve vybrané oblasti dle zvolené specializace. Standardní délka programu je dva až tři roky. Zájemci o program Interactive Online DBA si mohou vybrat ze šesti specializací a studovat mohou v českém, slovenském, anglickém či ruském jazyce nebo v kombinaci těchto jazyků. Podmínkou pro přijetí do programu je ukončené vysokoškolské vzdělání magisterského či inženýrského stupně, minimálně pět let manažerské praxe a alespoň základní znalost anglického či jiného světového jazyka“, řekl PhDr. Pavel Makovský, Ph.D., MBA, Managing partner LIGS University. „Program Interactive Online DBA probíhá interactive online formou, proto je možné studium v programu zahájit kdykoliv v průběhu roku.“, doplnil Pavel Makovský.

K programu Interactive Online PhD poskytovaném LIGS University Pavel Makovský řekl: „Program Interactive Online PhD představuje nejvyšší stupeň vzdělávání a je určen především těm, kteří mají zájem věnovat se teoreticko-vědecké činnosti v různých oborech a oblastech a chtějí poznat a vědecko-výzkumnými metodami zkoumat, stanovovat, ověřovat či vyvracet stanovené hypotézy, a tím obohatit vědecký výzkum ve zvolené odbornosti. Standardní délka programu je dva až tři roky, resp. individuální, neboť záleží na studijním tempu každého účastníka programu a na zvládnutí všech studijních povinností. Zájemci o studium v programu Interactive Online PhD si mohou vybrat ze sedmi specializací a studovat mohou rovněž v českém, slovenském, anglickém či ruském jazyce nebo v kombinaci těchto jazyků. Vzhledem k interactive online formě programu, mohou zájemci o studium zahájit program kdykoliv průběhu roku. Součástí programu je Vědecko-výzkumný modul, který se věnuje metodologii psaní vědecké práce a je přípravou pro práci disertační.“

Během studia v programech Interactive Online DBA a PhD navštěvují studenti odborné semináře a publikují odborné články. Oba dva programy jsou ukončeny zpracováním a obhajobou disertační práce před komisí. Po ukončení programu Interactive Online DBA a Interactive Online PhD obdrží úspěšní absolventi příslušný titul a diplom vydaný americkou LIGS University.

Stručně o LIGS University

LIGS University s kampusy v Honolulu na americké Hawaii a ve středoevropské Praze poskytuje manažerské programy BBA, MBA, MPA, MSc, DBA a PhD v mnoha specializacích blended learning formou, která výrazně zvyšuje efektivitu vzdělávání, nebo interactive online formou umožňující vzdělávat se kdykoliv a odkudkoliv na světě. Programy jsou poskytovány ve čtyřech jazykových mutacích - český, slovenský, anglický, ruský jazyk nebo v kombinaci těchto jazyků.

Více informací o LIGS University a programech naleznete na www.ligsuniversity.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne