LIGS University vyhlašuje V. ročník soutěže LIGS AWARDS

20.10.2014 17:10

LIGS University vyhlásila již V. ročník soutěže LIGS AWARDS v oblasti dalšího profesního vzdělávání v České republice.

LIGS University vyhlašuje V. ročník soutěže LIGS AWARDS
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Prázdná třída, ilustrační foto

Soutěž LIGS AWARDS si klade za cíl najít a představit veřejnosti osobnosti, které se dle názoru navrhovatelů nejvíce podílejí na rozvoji celého odvětví dalšího profesního vzdělávání v České republice. Nad letošním již V. ročníkem LIGS AWARDS převzalo záštitu Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

„Do soutěže mohou být nominováni kandidáti, kteří splňují podmínku soutěže, kterou je působení v oblasti dalšího profesního vzdělávání v České republice nejméně tři roky. Pro nominaci kandidáta do soutěže stačí vyplnit nominační přihlášku, která je ke stažení na webové stránce LIGS University (www.ligsuniversity.cz) a zaslat ji na e-mailovou adresu awards@ligsuniversity.cz nejpozději do 31. 12. 2014“, řekl Pavel Makovský, managing partner LIGS University. „O vítězi V. ročníku soutěže LIGS AWARDS 2014 rozhodne hodnotící komise, která je složena z řad odborníků v oblasti dalšího profesního vzdělávání. Slavnostní vyhlášení vítěze proběhne ve čtvrtek 5. února 2015 v Clarion Congress Hotel Prague“, dodal Pavel Makovský.

Vítězem LIGS AWARDS 2010 se stal doc. PhDr. Jaroslav Veteška, Ph.D., který patří mezi přední české odborníky v oblasti vzdělávání dospělých, andragogiky a rozvoje lidských zdrojů. Vítězem LIGS AWARDS 2011 se stal Petr Kužel, MBA, který v letech 2008 - 2014 působil na pozici prezidenta Hospodářské komory ČR.  Vítězkou LIGS AWARDS 2012 se stala Mgr. Marta Gellová, která se v pozici předsedkyně Rady EFPA ČR již několik let podílí na zavedení finančního vzdělávání profesionálů na finančním trhu ČR. Vítězem LIGS AWARDS 2013 se stal Doc. PhDr. Luboš Chaloupka, CSc., který byl oceněn za přínos k rozvoji vysokoškolského vzdělávání primárně v oblasti vzdělávání dospělých v ČR. Doc. Chaloupka je rektorem Univerzity Jana Amose Komenského Praha a členem České konference rektorů.

Stručně o LIGS University

LIGS University s kampusy v Honolulu na americké Hawaii a ve středoevropské Praze poskytuje manažerské programy BBA, MBA, MPA, MSc, DBA a PhD v mnoha specializacích blended learning formou, která výrazně zvyšuje efektivitu vzdělávání, nebo interactive online formou umožňující vzdělávat se kdykoliv a odkudkoliv na světě. Programy jsou poskytovány ve čtyřech jazykových mutacích - český, slovenský, anglický, ruský jazyk nebo v kombinaci těchto jazyků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…