LOOK BELLA 2016: Přijď na casting a odstartuj svou kariéru

14.06.2016 19:00

Přijď na casting a staň se modelkou! Módní show, profesionální focení, zkušení kadeřníci a vizážisté! Agentura PRESTIGE MODELS pořádá již XIII. ročník prestižní soutěže o nejzajímavější tvář LOOK BELLA 2016 a stále hledá mladé krásné dívky i chlapce do 25 let.

LOOK BELLA 2016: Přijď na casting a odstartuj svou kariéru
Foto: PRESTIGE MODELS
Popisek: Soutěž LOOK BELLA

Castingy proběhnou po celé České republice. Vítězem či vítězkou letošního ročníku soutěže LOOK BELLA 2016 tak stále můžeš být i ty!

Registrace na webových stránkách www.lookbella.cz je již spuštěna a pořádající agentura PRESTIGE MODELS už zveřejnila termíny a místa letošních castingů. Zbývá jen sebrat odvahu, zaregistrovat se, přijít na casting, zvítězit a skutečně tak začít vysněnou cestu do světa profesionálního modelingu. Na soutěžící se na všech castinzích bude těšit patronka a tvář letošního ročníku Jitka Boho.

A jaké jsou podmínky soutěže? Do dalšího ročníku se mohou opět hlásit všechny krásné, zajímavé a talentované dívky i chlapci do 25 let (dívky s výškou nad 170cm od 15ti let, muži s výškou nad 180 cm od 17ti let). Na veřejných castinzích, které proběhnou v obchodních centrech po celé České republice, je zkrášlí profesionální kadeřníci i vizážisté, prověří je přehlídkové molo i zkušený fotograf.

Termíny a místa castingů LOOK  BELLA 2016:

14.5.2016 – Forum Nová Karolina Ostrava
27.5.2016 – Galerie Šantovka Olomouc
10.6.2016 – Mercury České Budějovice
11.6.2016 – Futurum Hradec Králové
13.6.2016 – OC Letmo Brno
14.6.2016 - Galerie Harfa Praha
16.6.2016 – Forum Liberec
17.6.2016 – Zlaté Jablko Zlín
18.6.2016 – City Park Jihlava

Na casting si nezapomeňte s sebou vzít:

- Kraťasy / krátkou sukni
- Bílé / černé tílko
- Plavky dvoudílné
- Boty na vysokém podpatky
- Pánové džíny a tričko + kraťasové plavky
- Book, profi foto – možno též na flash či CD
- Registrační poplatek 150 Kč

Castingy probíhají vždy od 14 do 18 hodin, kde Vás na místě upraví profesionální vizážistky a také profesionální kadeřníci.

Celá soutěž vrcholí Finálovým galavečerem v Brně 3.12.2016 v prostorách Laser Show Hall. Záznam z letošního Finálového galavečera bude odvysílán na TV Barrandov. Vítězky a vítězové si i v letošním roce kromě titulu z prestižní soutěže krásy odnesou spoustu cen od partnerů soutěže, jako např. lyže nebo snowboard od společnosti ELAN, korunky od LILIEN Czech Jewelry, roční členství do fitness center, luxusní kosmetiku, exkluzivní vlasovou péči a mnoho dalšího. Vítězka titulu LOOK BELLA WORLD bude pak reprezentovat ag. PRESTIGE MODELS a Českou republiku na některé z prestižních mezinárodních soutěží krásy.

Registrovat se můžete již nyní na www.lookbella.cz v záložce „registrace“.

Neváhej, přihlas se a přijď za námi na některý z castingů. Třeba se právě Ty staneš letošní vítězkou/vítězem LOOK BELLA 2016!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…