Leasingová společnost LEO Pool se poprvé představuje na InnoTrans

19.09.2012 12:00

Na veletrhu InnoTrans se veřejnosti vůbec poprvé představuje leasingová společnost LEO Pool, která je stejně jako nový vlakový dopravce LEO Express součástí skupiny LEO TRANSPORT Leoše Novotného.

Leasingová společnost LEO Pool se poprvé představuje na InnoTrans
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

LEO Pool  zajišťuje leasing kolejových vozidel pro železniční dopravce a její stánek č. 106  je umístěn v hale 4.1. Zájemci na něm získají více informací o fungování této společnosti a mohou navázat kontakty se samotným managementem této perspektivní firmy.

„LEO Pool považuji za velmi  slibnou součást celé naší skupiny. Na InnoTrans mimo jiné diskutujeme s investory o případné další spolupráci. Pro LEO Pool se v současnosti otevírají  velké příležitosti na trzích zeména ve střední a východní Evropě. Naší hlavní výhodou jsou navázané dlouhodobé vztahy s výrobci a pružnost. Tým LEO Pool má bohaté zkušenosti z korporátního financování a investičního bankovnictví a díky tomu dokážeme strukturovat financování obchodů a projektů na železnici tak, aby to bylo šité na míru pořebám daného zákazníka. Navíc jsme schopni nabídnout komplexní služby, nejen samotný pronájem vozidla, ale i kompletní servis, údržbu a technickou odporu, včetně poradenství. Našim zákazníkům tak pomáháme překračovat bariéry, s námi se mohou soustředit na svůj klíčový byznys,“ vysvětluje Leoš Novotný, majitel skupiny LEO TRANSPORT.

Více v přiložené tiskové zprávě. Přikládám také foto z včerejší slavnostní prezentace nového vlaku a stánek LEO Pool

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…