Lesní úsek Hostivař získala do péče první lesní v historii naší organizace

28.07.2018 21:15

Lesní úsek Hostivař se dočkal změny. Do své péče jej získala historicky první lesní v naší organizaci. Stala se jí Zuzana Hejzlarová, která je v pražských lesích již teď jako doma.

Lesní úsek Hostivař získala do péče první lesní v historii naší organizace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

Ze svého nového působiště v hájovně v Hostivaři bude dohlížet na lesní porosty v Hostivařském lesoparku, Milíčovském lese či v Kunratické bažantnici.

Zuzana Hezlarová je absolventkou Střední lesnické školy v Hranicích na Moravě. Pražské lesy ji ovšem nejsou neznámé, neboť je poznala během svého dřívějšího působení v naší organizaci. Ve svém posledním zaměstnaní pak pracovala na podobné pozici jako nyní, a proto může své nabyté zkušenosti a dovednosti využít i u nás.

Budete-li mít jakýkoliv dotaz nebo podnět týkající se lesních porostů, které má na starosti, neváhejte se na ni obrátit. Kontaktovat ji můžete na telefonním čísle 770 152 581, nebo na e-mailu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…