Lesy ČR: Připomínkové řízení ke smluvním podmínkám na provádění lesnických prací

02.02.2014 13:00

V zájmu otevřenosti při přípravě smluvních podmínek veřejné zakázky na provádění lesnických činností s prodejem dříví „při pni“ od roku 2015 zahájily Lesy ČR veřejné připomínkové řízení a vyzývají tím zájemce, aby ke smluvním podmínkám, vztahujícím se k této zakázce, posílali své náměty a připomínky.

Lesy ČR: Připomínkové řízení ke smluvním podmínkám na provádění lesnických prací
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Pro zasílání námětů byla na titulní straně internetových stránek Lesů ČR http://www.lesycr.cz zřízena sekce nazvaná „Tendry 2015 – veřejné připomínkové řízení.“ V této sekci jsou pro zájemce uvedeny potřebné informace a odkazy pro zasílání námětů včetně elektronické adresy, na kterou může odborná veřejnost své připomínky zasílat: tendry2015@lesycr.cz. Základem pro tvorbu smlouvy pro období od roku 2015 je současně platná smlouva na období od roku 2014, z které lze při námětech vycházet. Náměty je možné na výše uvedenou adresu zasílat až do 28. února 2014.

„Náměty a připomínky odborné veřejnosti z veřejného připomínkového řízení ke smluvním podmínkám lesnických tendrů využijeme k tvorbě nové smlouvy na lesnické činnosti od roku 2015, a proto doufám, že toto připomínkové řízení přispěje k další vzájemné vyváženosti smluvních vztahů,“ říká Michal Gaube, ekonomický ředitel Lesů ČR, pověřený řízením podniku.

Státní podnik Lesy ČR obhospodařuje více než 1,3 milionu hektarů lesního majetku (což představuje šestinu plochy ČR a zhruba polovinu lesů v ČR) a pečuje o více než 39 tisíc kilometrů vodních toků (tj. přibližně o jednu třetinu délky vodních toků a bystřin v ČR).

Lesy ČR jsou držiteli Osvědčení o účasti v regionální certifikaci lesů systémem PEFC na celé výměře spravovaného lesa. Uvedené osvědčení je dokladem, že LČR v lesích hospodaří v souladu se schválenými standardy trvale udržitelného hospodaření. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lesy ČR

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…