Lesy ČR prodávají starší auta i nemovitosti

08.07.2016 8:35

Přemýšlíte o koupi ojetého osobního nebo nákladního automobilu či hospodářského stroje a dále rodinného či bytového domu, lesního nebo jiného pozemku, případně vodní nádrže?

Lesy ČR prodávají starší auta i nemovitosti
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR - logo

Podívejte se na web Lesů ČR www.lesycr.cz, možná objevíte to, co hledáte.

V současné době podnik prodává desítky automobilů i nemovitostí. Na webu je vždy zveřejněn jejich podrobný popis i s fotografiemi.

Nabídku nemovitostí naleznete zde: http://www.lesycr.cz/o-nas/prodej-nepotrebnych-nemovitosti-lcr/Stranky/default.aspx

Vozidla a jiný movitý majetek je zde: http://www.lesycr.cz/o-nas/prodej-nepotrebneho-moviteho-majetku-lcr/Stranky/prodej-nepotrebneho-moviteho-majetku-lcr.aspx.

Prodej má formu veřejné soutěže. Nabízená vozidla jsou pro snazší výběr dělena do čtyř kategorií: Motorová a přípojná vozidla, Ostatní movité věci, Ostatní stroje a zařízení a Výpočetní a komunikační technika. Další třídění nabízeného majetku je v aplikaci možné provádět pomocí filtru, například podle ceny, stáří nabídky, lokalizace nebo podle organizačních jednotek Lesů ČR, na kterých se prodávaný majetek nachází.

Pro účast ve výběrovém řízení na prodej movitých věcí je nutné vyplnit, podepsat a odeslat Prohlášení účastníka výběrového řízení, jehož vzor je ke stažení zde:

http://www.lesycr.cz/o-nas/prodej-nepotrebneho-moviteho-majetku-lcr/Stranky/prodej-nepotrebneho-moviteho-majetku-lcr.aspx

„Současně s tímto dokumentem zájemce odešle nabídku s identifikačními údaji, nabízenou kupní cenou a dalšími náležitostmi. Vítězem veřejné soutěže se stane ten, kdo podá platnou nabídku s nejvyšší kupní cenou,“ vysvětluje Jindřich Hábr, vedoucí Odboru správy majetku státního podniku Lesy ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…