Lesy ČR vyhlásily tendr na zajištění lesnických činností

12.08.2014 20:17

Státní podnik Lesy České republiky vyhlásil 16 otevřených nadlimitních zadávacích řízení na zajištění lesnických činností pro rok 2015 a to na území čtyř přímo řízených lesních závodů Lesů ČR – Židlochovice, Boubín, Konopiště a Kladská. Vyhlášená řízení se týkají pěstebních služeb, těžeb a prací s motorovou pilou a přibližování dříví potahem nebo traktorem. Odhadovaná hodnota tendrů představuje částku ve výši 66 170 000,- Kč bez DPH.

Lesy ČR vyhlásily tendr na zajištění lesnických činností

„Vyhlášenými tendry naplňujeme obecný trend zvýšit zastoupení menších ekonomických subjektů při plnění lesnických zakázek. Typickými účastníky těchto zakázek jsou totiž živnostníci – osoby samostatně výdělečně činné z oblasti působnosti konkrétního lesního závodu, místy pak také menší a jen okrajově větší lesnické firmy,“ říká generální ředitel Lesů ČR Daniel Szórád.

Veřejné zakázky jsou standardně zveřejněny ve Věstníku veřejných zakázek, kompletní zadávací dokumentace je volně ke stažení na profilu zadavatele. Záměr zahájit zadávací řízení Lesy ČR avizovaly uveřejněním předběžného oznámení již dne 7. 7. 2014. Zadávací řízení proběhne plně v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Hodnotícím kritériem bude nabídková cena.

V každém aktuálně zahájeném zadávacím řízení bude uzavřena rámcová smlouva s dobou platnosti jednoho roku, na období od 1. 1. do 31. 12. 2015, a to se všemi uchazeči, kteří prokážou splnění kvalifikačních předpokladů.

Lhůta pro doručení nabídek je stanovena dle jednotlivých lesních závodů a konkrétně soutěžených činností na období začátku října 2014, konkrétně je uvedena v jednotlivých Oznámeních o zakázce zveřejněných ve Věstníku VZ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lesy ČR

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…