Lesy ČR vyhlásily veřejnou zakázku v oblasti poskytování telekomunikačních služeb

07.07.2014 11:40

Lesy České republiky, s. p., dnes plně v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, vyhlásily veřejnou zakázku „Poskytování základních a volitelných telekomunikačních služeb pro stacionární a mobilní komunikaci.“

Lesy ČR vyhlásily veřejnou zakázku v oblasti poskytování telekomunikačních služeb
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Zakázka je zadávána v režimu otevřeného nadlimitního zadávacího řízení na dobu tří let. Její předpokládaná hodnota činí 122 milionů korun bez DPH. Jediným hodnotícím kritériem bude nejnižší nabídková cena. Lhůta pro doručení nabídek je stanovena
na úterý 2. září 2014 do 10 hodin. Ihned poté se v sídle ředitelství Lesů ČR v Hradci Králové uskuteční veřejné otevírání obálek.

Lesy ČR, ve snaze umožnit účast ve veřejné zakázce co nejširšímu spektru poskytovatelů telekomunikačních služeb, soutěží v předmětné VZ zvlášť služby pro oblast mobilní telefonie a zvlášť pro oblast stacionární telefonie.

Veškeré potřebné informace jsou v souladu se zákonem uveřejněny ve Věstníku veřejných zakázek, kompletní zadávací dokumentace je volně ke stažení na profilu zadavatele.

Státní podnik Lesy ČR obhospodařuje více než 1,3 milionu hektarů lesního majetku (což představuje šestinu plochy ČR a zhruba polovinu lesů v ČR) a pečuje o více než 38 tisíc kilometrů vodních toků (tj. přibližně o jednu třetinu délky vodních toků a bystřin v ČR).

Lesy ČR jsou držiteli Osvědčení o účasti v regionální certifikaci lesů systémem PEFC na celé výměře spravovaného lesa. Uvedené osvědčení je dokladem, že LČR v lesích hospodaří v souladu se schválenými standardy trvale udržitelného hospodaření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lesy ČR

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …